Şahitlik yapanı vuran Şahıs tutuklandı

Gölcük ilçesinde meydana gelen olayda, cezaevinden tahliye olduktan sonra duruşmada şahitlik yapan kişiyi tabancayla yaralayan M.E tutuklandı

Edinilen bilgi ve iddialara göre; İşlediği yaralama suçundan tutuklanan M.E, tahliye olmasının ardından Çiftlik Mahallesi’nde daha önce kendi duruşmasın da  şahitlik yapan B.B. ile tartıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu M.E, tabacayla ateş ederek B.B’yi yaraladı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve 112 sağlık ekipleri sevk edildi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı B.B isimli şahısa ilk müdahaleyi yaptıktan sonra kendisini Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. B.B’nin tanık İfadesi ile mahkum olduğunu ileri süren ve kendisinden bu nedenle 100 bin lira para istediği vermeyincede çıkan  Tartışmada vurduğu öğrenilen M.E ise  Kocaeli İl Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Ekipleri tarafından Gölcük ilçesinde yakalandı. İşlemleri tamamlanan şüpheli sabah saatlerinde Kocaeli adliyesine sevk edilirken çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

2 + 3 =