SAADET’TE HEDEF 1 MİLYON İMZA

 

Saadet Partisi Gölcük İlçe Başkanı Yaşar Yıldız, milletvekili aday adayı Nihat Yıldız ve İbrahim Akgündüz ile birlikte gazetemize yaptığı ziyarette gereken 100 bin hedefimiz 1 milyon imza dedi ve imza toplamak için üç noktada çadır kuracakları bilgisini verdi.

 

 

 

 

Saadet Partisi Gölcük İlçe Başkanı Yaşar Yıldız, milletvekili aday adayı Nihat Yıldız ve İbrahim Akgündüz ile birlikte gazetemizi ziyaret edip, Genel Başkan Temel Karamollaoğlu’nun Cumhurbaşkanlığı adaylığı için 100 bin imza toplama kampanyasını nasıl sürdürecekleriyle ilgili bilgi verdi.

ÜÇ NOKTADA ÇADIR KURULACAK

Bu noktada Saadet Partisi’nin çok büyük hareketlilik yaşadığı dile getiren Yıldız, Değirmendere, Gölcük ve Adliye’nin önünde çadırlar kurup bu noktada halkımızı öncelikle bilgilendireceğiz. Değirmendere’den ve de Gölcük merkezden araçlarla halkımızı adliye binasında bulunan şeçim kuruluna taşımak kaydıyla imzaların verilmesini sağlayacağız. Gereken 100 bin imza olabilir ama bizim hedefimiz 1 milyon imzadır” dedi.

GÖLCÜK’TE 4, TOPLAMDA 41 ADAY ADAYI

Aday adaylık sürecininde devam ettiğine dikkat çeken Yıldız, şuan için Gölcük’ten 4 aday adayımız, toplamda da 41 aday adayımız mevcut. Partimize olan ilgi üst seviyede. Milli Görüş her geçen gün büyüyor, iktidara yürüyor” şeklinde konuştu. Aday adayları Nihat Yıldız ve İbrahim Akgündüz ise aday listelerinin açıklanması sonrasında organize bir şekilde seçim çalışmalarına başlayacaklarını dile getirdi.

 

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 18 = 21