BUNUN ADI GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ

AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen Gündemi değerlendirdi.

MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN

Başkan Seymen ” Mardin Kızıltepe’de teröristlerce açılan ateş sonucu şehit düşen Piyade Asb. Açvş. Cihan Çiftcibaşı’na Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına, sevenlerine ve milletimize baş sağlığı ve sabırlar diliyorum. Rabbim tüm şehitlerimizin mekanını nur makamını ali eylesin. Ayrıca 26. yılında Srebrenitsa Soykırımı şehitlerini rahmetle anıyor, kederli ailelerine Allah’tan sabır diliyorum. Türkiye Cumhuriyeti Devleti Hükümeti olarak Avrupa ve insanlık tarihinin bu kara lekesinin, ne surette olursa olsun, geri plana itilmesine müsaade etmeyeceğiz.

ELHAMDULLİLLAH EŞİ BENZERİ YOK

Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz haftayı da yine boş geçmeyerek bir dizi açılış gerçekleştirdi. Bunlardan en önemlisi olarak gördüğüm sosyal devlet anlayışımızın nişanelerinden biri olan TOKİ konutlarının konut anahtar teslim töreniydi. TOKİ’den bugüne kadar faydalandırdığımız 1 milyonuncu dairenin anahtarı yapılan törenle Cumhurbaşkanımız tarafından teslim edildi. Sosyal yardımlarımız, nakdi yardımlarımız, konut yardımlarımız konusunda hükümetimizin Elhamdulillah eşi benzeri yok. Bu milletin duasıyla, bu eşsiz millet için çalışmalarımızı var gücümüzle sürdürüyoruz.

TOKİ anahtar teslim törenlerinin yanı sıra Sayın Cumhurbaşkanımız A400M Fasbat Uçak Bakım Tesisleri Açılış Töreni’ne canlı bağlantı gerçekleştirdi. Milli Savunma Sanayii ve Teknoloji girişimlerimizle artık kendi göbeğimizi kendimiz kesiyor, Avrupa ve diğer kıtaların bir çok ülkesine bunların ihracatını yapıyoruz. İçeride ve dışarıda kirli algı operasyonuna enerji harcayanların bellerini büktüğümüzü görüyoruz. Tarihte hep var olan bu kirli zihinler, milletimizin dik duruşuyla yok olacaklar buna eminiz.

688 GÜNDÜR SABIRLA BEKLEYEN DİYARBAKIR ANNELERİMİZ

Sayın Cumhurbaşkanımızın geçtiğimiz hafta en önemli programlarından birisi de Diyarbakır ziyareti oldu. Cuma namazını Diyarbakır’da eda ettikten sonra İl Danışma Meclisi’nde çok önemli mesajlar verdi. Ardından 688 gündür sabırla mücadelelerini sürdüren kahraman Diyarbakır annelerimizin yanında olarak haklı direnişlerine destek oldu. Diyarbakır Anneleri, evlatlarına kavuşmak için açtıkları bayrakla hem korku duvarlarını yıktılar hem de bölücü örgüt ve siyasi uzantılarının kalleş yüzünü deşifre ettiler. Terörün ve onların kirli uzantılarının kalleşliklerini kahraman Mehmetçiğimiz ile birlikte Diyarbakır annelerimiz bitirecek.

GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ İLE ÇALIŞIYORUZ

izler de Gölcük Ak Parti ailesi olarak tüm hızıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Teşkilatımız ve Belediye Başkanımız Ali Yıldırım Sezer ile birlikte hemşehrilerimize en güzel hizmeti verebilmek için, Recep Tayyip Erdoğan’ın gönül belediyeciliği anlayışıyla çabalıyoruz. Şahsım sosyal medya hesaplarımda her hafta ortaya atılan iftiraları, çamur siyasetini, ‘’yalanlar ve gerçekler’’ bölümüyle kamuoyuna sunuyorum. Böylece çamur siyaseti yapanların oyunlarını bozmuş oluyoruz. Yerel çalışmalarımızda da millete hizmet mücadelemizi çamurlamaya çalışanlara prim vermeyeceğimizi belirtmek isterim. Şöyle ki Gölcük Belediyesi, Kentsel Dönüşüm alanında Türkiye’ye örnek bir belediyedir. Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü 2017 yılında kurulmuştur. Geçen süre zarfında, Türkiye’ye örnek iki kentsel dönüşüm olan, Yeni Sanayi Sitesi ve Deniz Evler Kentsel Dönüşüm Projeleri, Çevre Şehircilik Bakanlığı TOKİ iş birliğiyle hayata geçirilmiştir. 2018 yılında tamamlanan Gölcük Yeni Sanayi Sitesi, 100 bin metre karelik çok büyük bir alan üzerine kurulurken, 416 sanayi dükkanından oluşan büyük bir komplekstir. Cami inşaatı da tamamlanmak üzeredir. 2019 yılında tamamlanan Gölcük Sivritepe Mahallesi’nde yapılan Denizevler Kentsel Dönüşüm Projesi de 541 konut, 14 dükkân ve bir camiden oluşmaktadır. Önceki Dönem Belediye Başkanımız, İl Başkanımız Sayın Mehmet Ellibeş’in döneminde vermiş olduğu emekler, tamamladığı çalışmalar ve Şimdi de inşallah Belediye Başkanımız Ali Yıldırım Sezer’in gayretli çalışmalarıyla Merkez Kentsel Dönüşüm Projesi yakın zamanda hayata geçecektir. Bu 3 projede ilçemiz adına devasa yatırımlardır.

ÇÖZÜM ODAKLI BELEDİYECİLİK ANLAYIŞI HAKİM

Ayrıca İhsaniye Çiftlik Mahallemizde yaşanan uygulama ile imar planı değişikliği hemşehrilerimizin haklarını almalarını sağlayan, kişiyi değil, geneli ilgilendiren bir uygulama olmuştur. Bir hemşehrimizin Gölcük Belediyesi’ne başvurmasıyla başlayan süreç, Çiftlik Mahallesi sınırları içerisinde D-130 Karayolunun kuzeyinde, Gölcük Adliyesi’nin doğusunda ve Yeni Sanayi Sitesi’nin batısında gerçekleşen 356 taşınmazı ilgilendiren bir plan değişikliğinin yapılmasını sağlamıştır. Sonuç olarak; D-130 Karayolu ve 15,00 metrelik taşıt yolu olarak belirlenmiş imar yollarına cephesi bulunan parsellerde ise 3.00 metreden az olmamak üzere düzenlenmesi şartıyla Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar Komisyonunca uygun görülmüştür. Burada kişiye değil, o adalardaki tüm hemşehrilerimize kolaylık sağlanmıştır. Yapılan imar uygulaması bellidir, sonuç ortadadır. Ak Parti kurulduğu günden bu yana çözüm odaklı belediyecilik anlayışıyla çalışmalarını sürdürmektedir. Yel kayadan ancak toz alır.

2023 SEÇİMLERİNE BUGÜN OLACAKMIŞ GİBİ ÇALIŞIYORUZ

Öte yandan İlçe Teşkilatı olarak İl Başkanımız  Mehmet Ellibeş ve Milletvekillerimizin ziyaretleriyle birlikte kendi programlarımızla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Teşkilat Başkanlığımızın koordinesinden mahalle toplantılarına da katılım sağlıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız’ın da ifade ettiği gibi 2023 seçimlerine bugün olacakmış gibi hazırlanıyoruz. 2023 tarihi ülkemizin on yıllardan beri gelen prangalarından kurtulma tarihidir. 2023 tarihi güçlü ve büyük Türkiye’nin şahlanışa erme tarihidir. Bütün dünya bunu biliyor, görüyor. Bu nedenle maşalarını aktif tutup üzerimize geliyorlar. Ekonomik, siyasi, idari, terör… hangi taraftan gelirlerse gelsinler, biz milletimize haklı mücadelemizi anlatacağız, her gün daha fazla anlatacağız ve 2023 Cumhur zaferiyle dünya büyükleri masasında yerimizi sağlamlaştıracağız.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşehrilerimi saygıyla selamlıyor, bereketli hayırlı haftalar diliyorum.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

33 − 32 =