ROYAL PLATINUM HİZMETE GİRDİ

Gölcük Merkez Mahallesi Cumhuriyet caddesi üzerinde yeni bir iş yeri daha törenle hizmete girdi. Bir çok parfüm çeşiti ve indirimli ürünleriyle yeni iş yerinin açılışına vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Royal Platınum Parfüm’ün Gölcük Şubesi yapılan açılış töreni ile hizmete girdi. Oğuzhan Denizli’ye ait olan iş yerinin açılışına, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, AK Parti Gölcük İlçe Başkan Yardımcısı İbrahim Ulufer, İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı ve yönetimi ile birlikte çok sayıda davetli katıldı.

AÇILIŞ KURDELESİNİ ELLİBEŞ KESTİ

Açılış töreninde Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş yaptığı kısa konuşmasında şunları dile getirdi: “Gölcük yeni bir iş yerine daha kavuştu. Burada Gölcük halkının isteklerini karşılanması anlamında genç kardeşimiz böyle bir iş yerini açılışını yapıyoruz. Kendisine ve Gölcük halkına hayırlı uğurlu olsun, bol kazançlar diliyorum” dedi. Açılışta konuşmaların ardından Royal Platınum açılış kurdelesini Gölcük Belediye Başkanı ve siyasi parti temsilcileri birlikte kestiler. Davetliler Denizli’ye hayırlı olsun dileklerini iletti ve daha sonra günün anısına fotoğraf çekildiler. Royal Platınum ünlü markaların parfümlerinin bire bir aynısının satışını çok uygun fiyatlara gerçekleştiriyor. Açılışa özel kampanyalar da devam ediyor.  HABER: Soner GÜLEZER

 

 

 

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 1 = 5