RECEP TAYYİP ERDOĞAN GÖLCÜK’TEN MUHTAR ADAYI OLDU

Mart 2019 Yerel Seçimlerinde, Gölcük Dumlupınar Mahallesi’nde oturan 1998 doğumlu Recep Tayyip Erdoğan muhtarlığa adaylığını açıkladı.Cumhurbaşkanımız ile isim benzerliği olan Erdoğan’a mahalleliler de destek veriyor.

Yerel seçimler yaklaşıyor. Artık yavaş yavaş Belediye başkan adayları,Meclis üyeleri ve Muhtar adayları yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı.Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile isim benzerliği olan Gölcüklü genç muhtar adayı Erdoğan aday olmaya hazırlanıyor. Erdoğan mahalleliden de büyük destek var. Mahalle sakinlerinin oyumuz kesinlikle senin demesi ile mutlu olduğunu söylüyor. Mahallesinde sevilen ve herkesin derdine koşan Recep Tayyip Erdoğan genç yaşında muhtar olup hizmet etmek istiyor.

1998 DOĞUMLU

Recep Tayyip Erdoğan 10.07.1998 tarihinde İzmit’te Gölcüklü bir ailenin ikiz evladı olarak doğdu. Gölcük Dumlupınar Mahallesi’nde büyüdü. İlkokul ve ortaokulu Gölcük Gazi ilkokulunu bitirdi. Ardından lise eğitimini Gölcük Endüstri Meslek Lisesi’nde tamamlayan Recep Tayyip Erdoğan 2019 yerel seçimlerinde Türkiye’nin ve Kocaeli’nin en genç muhtar adayı olarak adaylığını duyurdu. Haber: Serkan SIDAL

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

6 + 3 =