RAMİZ SOYDAŞ DEDE OLDU

İlçemiz spor camiasının yakından tanıdığı Kocaelispor’un eski fubolcusu, Gölcükspor’un eski teknik direktörlerinden Ramiz Soydaş, sabaha karşı ilk kez dede olmanın mutluluğunu yaşadı.

Eski Gölcükspor Teknik Direktörü İlimiz ve İlçemizin spor camiasında sevilen ismi Ramiz Soydaş’ın oğlu Yavuz ve eşi Öznur, dünyaya gelen bebeklerine Mete Alp ismini verdiler.

DÜNYAMIZA HOŞGELDİN METE ALP

Gölcükspor eski teknik direktörü ve Değirmendere sakinlerinden Ramiz Soydaş ve eşi Filiz Hanım, bu sabaha karşı dede ve babaanne olmanın mutluluğunu yaşadılar. Birisi kız 2 çocuk babası olan Soydaş’ın ilaç mümessilliği yapan oğlu Yavuz ile bir hasar tespit firmasında çalışan gelini Öznur, sabaha karşı Özel Aile Konak Hastanesi’nde ilk çocuklarını kucaklarına aldılar. Anne ve bebeğinin sağlık durumu oldukça iyi. Yavuz ve Öznur çifti, dünyaya gelen bebeklerine Mete Alp adını verdiler. Bizde Gölcük Vizyon Gazetesi olarak, genç çiftleri tebrik ediyor, dünyamıza yeni gelen Mete Alp bebeğimize de, sağlıklı uzun ömürler diliyoruz. HABER: Soner GÜLEZER

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

74 − = 72