“Ramazan’da bakkal ve esnafa sahip çıkın”

Kocaeli Bakkallar Büfeciler ve Tekel Bayileri Esnaf Odası Başkanı Bayram Kütük, Kocaeli halkını Ramazan ayında bakkal ve tüm yerel esnafına sahip çıkmaya davet etti.

Kocaeli Bakkallar, Büfeciler ve Tekel Bayileri Esnaf Odası Başkanı Bayram Kütük, Ramazan ayı sebebiyle tebrik mesajı yayınladı. Kütük, “11 Ayın Sultanı Mübarek Ramazan Ayının manevi havasını birlikte teneffüs ederek; sabretmeyi ve şükretmeyi, oruç açmanın huzurunun birlik ve beraberlik içinde yaşanmasını temenni eder; tüm Müslüman aleminin ve Kocaeli halkının Ramazan ayını kutlarım” dedi.

MESLEK ONURUNU YÜKSELTMEK

Vatandaşlara çağrıda bulunan Kütük şu ifadelere yer verdi: “’Bizler küçük sermayesi, alın teri nuru emeği ile yaşam savaşı veren, verdiği vergi yarattığı istihdamla ülke ekonomisine katkıda bulunan ve ekmeğini çoğaltmak, meslek onurunu yükseltmek için çözüm arayan mütevazi, çalışkan dürüst ve de vefalı bir topluluğuz. Esnafı çıkarıp aldığımızda Türkiye tarihinden geriye hiçbir şey kalmaz. Tüm bu söylediklerimi toparlayacak olmam gerekirse; Kocaeli halkını; bu mübarek Ramazan ayında bakkalımıza ve tüm yerel esnafımıza sahip çıkmaya davet ediyorum” dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

2 + 1 =