BERKE BIYIK’TA GİTTİ

 

 

 

 

Yeni sezon öncesinde Sedat Cengiz’i 24Erzincanspor’a satan Gölcükspor, takımın en golcü ismi Berke Bıyık’ı Tire 1922’ye gönderdi. Berke’nin bonservis bedeli ilgili ise açıklama yapılmadı.

 

 

 

 

TFF 3.Lig 3.Grup temsilcilerimizden Gölcükspor’da yeni sezon öncesinde transfer çalışmaları sürerken, bir ayrılık daha yaşandı. Kadrosunda genç ve maliyetsiz futbolculara yönelen kırmızı siyahlılarda daha önceden takım kaptanı Sedat Cengiz 50 bin TL bonservis bedeli karşılığında Anagold 24Erzincanspor’a transfer olmuştu. Gölcükspor’da dün de bir ayrılık resmiyet kazandı.

TİRE 1922 İLE ANLAŞTI

Geçtiğimiz günlerde takımın en golcü futbolcusu Berke Bıyık’la ilgili takımın menfaatleri doğrultusunda bir teklif geldiği taktirde Berke’nin ayrılmasına izin verilebileceği dile getirilmişti.Başarılı futbolcu Berke Bıyık, 3.Lig 1.Grup takımlarından Tire 1922 ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

58 MAÇTA 29 GOL

Başarılı futbolcunun bonservis bedeli açıklanmazken, 350-400 bin TL arasında bir rakam karşılığında Berke’nin İzmir ekibine transfer olduğu tahmin ediliyor. 2 sezon önce Karagümrük’ten kiralık olarak transfer edilen, geçtiğimiz sezon ise bonservisi alınan Berke, Gölcükspor’la 2 sezonda çıktığı 58 maçta 29 gol atma başarısı gösterdi.

 

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

48 − 47 =