PROJELERİMİZ GÖLCÜK’Ü MARKA ŞEHİR YAPACAK

 

İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı, ülke gündemi ve ilçe gündemini değerlendirdi. Başkan Aynacı, Millet İttifakının projelerinin Gölcük’ü marka ilçe yapacak projeler olduğunu ifade etti.

Projelerimiz bütün 162 bini kapsamaktadır

Aynacı, ‘Geçtiğimiz Cumartesi akşamı proje ve aday tanıtım programımızı gerçekleştirdik. Programımız gerçekten çok güzel ve yoğun ilgiyle gerçekleştirildi. Beyannamemizde bulunan projeler Gölcük’te sorunları ne kadar iyi bildiğimizi, kendi ihtiyaçlarını karşılayacağımızı göstermektedir. Esnafından, Çiftçisine, Gencinden, Yaşlısı, İşçisinden, Emeklisine bütün 162 bini kapsamaktadır.  Belediyede projelerimizin ne kadar ciddi olduğunu, hizmet etmek için ne kadar arzulu ve istekli olduğumuza Cumartesi günü tüm halkımız şahit olmuştur.1 Nisan sabahından sonra Gölcük marka bir kent olmak için emin adımlarla değerlenecektir. Ayrıca geçtiğimiz Cumartesi akşamı bizi yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum’ dedi.

Köylerde bize olan ilgi zafere olan ilgimizi daha da arttırıyor

Açıklamalarını sürdüren Aynacı, ‘Bizler hafta içi ve hafta sonu köy ziyaretlerimize devam etmekteyiz. ‘Köylü Milletin Efendisidir’ sözünün bizim için ne kadar değerli olduğunu köylülerimize anlattık. Köylülerimizde bize olan teveccüh ve güvenlerini seçimi kazanacak duygumuzu bir kat daha perçinlemiştir. Adayımızın ve meclis listemizde yer alan arkadaşlarımızın köylerde karşılığı olması bizleri mutlu etmiştir. Seçim akşamına kadar diğer köy ziyaretlerimiz devam edecektir’ diye konuştu.

Halkımızın tercihi Millet İttifakı olacak

Aynacı, son olarak, ‘İktidar gücünü elinde bulunduran rakibimizin ülke genelinde hakaret dilini seçmeleri, tehdit söylemlerinde bulunmaları dikkat çekmektedir. Bizler proje üretmek, vatandaşların sorunlarını çözmek yerine kendilerinden olmayanlara tehditler savuranları yanlış buluyoruz. Ayrıştıran değil birleştiren, ötekileştiren değil yakınlaştıran, korkutan değil seven belediyecilik için vatandaşlarımızın oylarına talibiz. Halkımız bu gerçekleri göz önünde bulundurarak sağduyulu bir şekilde galeyana gelmeden ismi gibi milletten yana olan millet ittifakına oylarını versinler’ dedi.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

5 + 5 =