Vali, Şehit Piyade Onbaşı Halil İbrahim Arslan’ın Ailesini Ziyaret Etti

Vali Hüseyin Aksoy, Hakkari Yüksekova ilçesinde vatani görevini yapmakta iken, teröristlerce  döşenen mayına basması sonucunda şehadet mertebesine ulaşan Şehidimiz Piyade Onbaşı Halil İbrahim Arslan’ın ailesini ziyaret etti.

Ziyarette; Vali Hüseyin Aksoy’a, Derince Kaymakamı Cemil Aksak, İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, İl Jandarma Komutanı Kd. Alb. Osman Aslan, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün,  Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bekir Yümnü, İl Müftüsü Sinan Cihan ve Derince Cımbızlar Camii İmam Hatibi İshak Kacır eşlik etti.

Vali Hüseyin Aksoy, şehadet mertebesine ulaşan Şehidimiz Halil İbrahim Arslan’ı ve tüm  şehitlerimizi rahmet ve şükran duyguları ile andıklarını belirterek, her zaman şehit ailelerinin yanlarında olduklarını ifade etti. Derince Cımbızlar Camii İmam Hatibi İshak Kacır tarafından  şehidimiz için okunan Kuran-ı Kerim’in ardından  İl Müftüsü Sinan Cihan ise dua etti.

Şehidimiz Piyade Onbaşı Halil İbrahim Arslan’ın ailesi, kendilerini yalnız bırakmayan Valimize teşekkür ederek, ziyaretten duydukları  memnuniyetlerini  belirttiler.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

70 + = 74