Büyükakın gönüllere taht kurdu

Büyükakın, aday gösterildiği günden itibaren yoğun bir seçim çalışması yürütüyor. Gittiği her yerde yoğun ilgiyle karşılanan Büyükakın, vatandaşlarla da sıcak bir ilişki kurdu.

Büyükakın gönüllere taht kurdu

Kocaeli Üniversitesi’nde İktisat Doçenti iken Büyükşehir Belediyesi’ne danışmanlık yapan Büyükakın, belediyecilik birikimiyle de öne çıkıyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nde 7 yıl Genel Sekreter Yardımcısı olarak çalıştıktan sonra 3 yıl boyunca Genel Sekreter olarak hizmet veren Büyükakın, bu süreçte Büyükşehir Belediyesi’nin yürüttüğü tüm projelerin içinde aktif olarak yer aldı, özellikle tramvay projesinin kente kazandırılmasında büyük emek harcadı.

 

DEVLET ADAMLIĞI TECRÜBESİ
2017 Haziran ayında Bakanlar Kurulu kararıyla Bilecik Valiliği’ne atanan Büyükakın, 1.5 yıl boyunca belediyecilik tecrübesine devlet adamlığı deneyimini de ekledi.

 

TEVAZULU VE ÇOK SAMİMİ
AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olduktan sonra sahaya hızlı bir şekilde giren Büyükakın, tüm ilçelerde vatandaşlarla kucaklaştı. AK Parti teşkilatının yakından tanıdığı Büyükakın, gittiği her yerde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşıyor. Tevazusu ve samimiyetiyle öne çıkan Büyükakın, vatandaşların gönüllerinde taht kurdu.

 

BEYANNAMESİNİ AÇIKLAYACAK
Kocaeli’ni geleceğe hazırlama iddiasında olan Büyükakın’ın beyanname çalışmaları ise netleşmeye başladı. Büyükakın, vatandaşların talepleri doğrultusunda beyannamesini oluşturacak. Önümüzdeki haftalarda ise projelerini kamuoyuna açıklayacak.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

27 + = 33