AK PARTİ MERKEZ MAHALLE BAŞKANI RIFAT UZUNER OLDU

AK Parti Gölcük’te Gölcük’ün tanınan ve sevilen ismi Rıfat Uzuner, Ak Parti Gölcük İlçe Başkanlığındaki Merkez Mahalle Başkanlığına atandı.

Merkez Mahallesi yeni mahalle başkanı Rıfat Uzuner, İlçe Başkanı Ecz. Çetin Seymen’den atama belgesini alarak vazifesine başladı.AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Ecz. Çetin Seymen’in ev sahipliğinde Uzuner’in yetki belgesi törenine Gölcük Belediye Başkanı Av. Ali Yıldırım Sezer, Gölcük Belediye Başkan yardımcı Fikret Ormancıoğlu, AK Parti Gölcük Gençlik Kolları  İlçe Başkanı Tarık Karayel, AK Parti Gölcük Kadın Kolları ilçe başkanı Saime Yelken yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

SEYMEN; “MAHALLE BAŞKANLARIMIZ GÖNÜLLERE YOLCULUK EDİYOR”

Atama belgesini veren İlçe Başkanı Ecz. Çetin Seymen; “Bu bir bayrak yarışı, şimdi yeni arkadaşımız bu hizmet yarışını sürdürecek. Ak Parti çok kutlu bir davanın partisidir, bu davada ter döken her bir arkadaşımızın emekleri çok kıymetlidir. Yapılan istişareler sonucunda Merkez Mahalle Başkanlığına Rıfat Uzuner atanmıştır. Görevini devreden Mahmut Kahraman’a azimli çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor, görevi devralan Rıfat Uzuner’e muvaffakiyetler diliyorum.

Mahalle Başkanlarımız gönüllere yolculuk ediyor ve bu siyasi hareketin temeli de gönüllerde yer tutmuş olmasıdır. Mahalle başkanlarımız bizim gönül süvarilerimiz, teşkilatımızın en anlamlı, en önemli görevini yapan kişilerdir. Birlikte kutlayacağımız yeni bir zafer için sizlere güveniyorum.” İfadelerini kullandı.

RIFAT UZUNER KİMDİR?

Kocaeli Gölcük Hasaneyn köyünden kendi anlatımıyla bir yetim babanın evladı Uzuner, İzmit yetiştirme yurdunda büyümüştür.  1990 yılında Meryem Uzuner ile evlenmiş,  3 evlat ve 5’te torun sahibidir. 1996 yılında Deniz Hava Üst Komutanlığında devlet memuru olarak başladığı iş hayatında, 2002 yılında Ulaşlı Kampına tayini ile 18 yıl Ulaşlı Kampında İş yeri temsilciliği yaptı. 2018 yılında,  2019 seçimlerine katılabilmek için emekli olan sonrada Ak Parti Gölcük ilçe yönetim kuruluna yedeklerden aday olan Uzuner, bugün  Ak Parti Gölcük Merkez Mahallesi başkanlığını devralarak resmen aldığı yetki belgesi ile Ak Parti Gölcük İlçe Başkanlığındaki Merkez Mahalle Başkanıdır.

Uzuner Merkez Mahalle Başkanı töreninde ilk üyesini Ülkem Partisi Kocaeli İl Başkanlığı yapan bir önceki dönem Hikmet Saral’ı AK Parti saflarına kattı. Hikmet Saral’ın rozetini Ak Parti Gölcük İlçe Başkanı Ecz. Çetin Seymen taktı.

“2023 SEÇİMLERİNDE DE YÜKSEKLERE KOYDUĞUMUZ ÇITAYI DÜŞÜRMEMENİN MÜCADELESİNİ VERECEĞİZ”

Uzuner; “Bundan sonraki hayatını siyasette devam edeceğini açıklarken,  Allah’ın izniyle hedefimiz 2023 seçimlerine daha iyi çalışıp tekrar AK Parti bayrağını devam ettirmek.  Benden önce mahalle başkanlığı görevini yapan işlerinin yoğunluğundan bu bayrağı devreden Mahmut Kahraman’a teşekkür eder, beni bu kutsal göreve layık gören herkese şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Haber: Tuğba ZEREN

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

76 + = 82