ÖZÜPAK, O BELEDİYE BAŞKANIN’DAN DESTEK SÖZÜ ALDI!

EYT Genel Başkanı, Hürriyet’le görüştü!

Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Gönül Boran Özüpak, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’i makamında ziyaret ederek EYT’lilerin sıkıntılarını dile getirdi

Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Gönül Boran Özüpak, İl Kordinatörü Alper Özüpak, Kocaeli İl Temsilcisi Erkan Çetinkaya ve yönetimi, milletvekili iken mücadelelerine destek veren ve sorunlarını TBMM’ye taşıyan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Hayırlı olsun yeni göreviniz diyerek konuşmaya başlayan Genel Başkanı Gönül Boran Özüpak, “ Başarılarınız umarım daim olur. Burada emeklilikte yaşa takılanlarla beraber daha da yapacaklarımız var. Birçok mağduriyetler var. Çok zorlu bir mücadele yapıyoruz, sizler de desteklerinizi verdiniz. Bundan sonrada destek vermenizi umuyorum. Bizi burada kabul ettiğiniz için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Hürriyet ise, “Mücadelenizi kutluyorum. Umarım sonuca varır. Milletvekilliği dönemimde katkıda bulunmak için çabaladım. Hakkınızı aldığınız günleri de göreceğiz. Bu konu da desteklemeye gayret edeceğim. Tekrar geldiğiniz için teşekkür ederim” şeklinde konuştu. Sohbet havasında geçen ziyaret, birlik beraberlik mesajları ile son buldu.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 4 = 3