BAŞKAN ELLİBEŞ’E TEŞEKKÜR PLAKETİ

 

 

 

 

 

Atatürk Spor Salonu’nun ilerisindeki kalıcı işyerleri tadilat yapılarak okula dönüştürülmüştü.  Gölcük İmam Hatip Ortaokulu yapılan kalıcı işyerinin dönüşümünde Gölcük Belediyesi’de destek vermişti. İşte bu okulların yapılmasında destek olan Başkan Ellibeş’e, okul idaresi teşekkür plaketi verdi. Plaketi Kaymakam Altıntaş taktim etti. 

 

 

 

 

Gölcük eğitimde önemli adımlar atmaya devam ediyor. 17 Ağustos Depremi sonrasında dükkanları yıkılan deprem zedeler için yapılan fakat kullanılmayan Atatürk Spor Salonu’nun ilerisindeki kalıcı işyerleri tadilat yapılarak okula dönüştürülmüştü.  Gölcük İmam Hatip Ortaokulu yapılan kalıcı işyerinin dönüşümünde Gölcük Belediyesi’de destek vermişti. Eğitim ve Öğretime başlanan okulda geçtiğimiz gün bir tören yapılarak yapımında ve bugünlere gelinmesinde desteği olan Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu’na teşekkür plaketi verildi. Törende ev sahipliğini Okul Müdürü Tutku Aykaç yaparken, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu’da katıldı.

“İLÇEMİZE ÇOK GÜZEL OKULLAR KAZANDIRDIK”

Plaket taktimi öncesinde bir konuşma yapan Gölcük Belediyesi Başkanı Mehmet Ellibeş şunları söyledi: “Gölcük son 5 yılda belediyemizinde desteği ile eğitimde şükürler olsun ki, binalarını yeniledi. Bu noktada bizde elimizi taşın altına koyduk ve gerekeni yaptık. İlçemize çok güzel okullar kazandırdık. Deprem sonrası depremde işyerleri yıkılanlar için yapılan kalıcı işyerleri de kullanılmamış atıl vaziyette duruyordu. Bu binaları da eğitime kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İşte Gölcük İmam Hatip Ortaokulu bugün yeni nesilleri eğitmek için artık burada eğitim veriyor. Bu binaların eğitime hizmet etmesinden oldukça memnunuz. Ben sizin bu nazik davranışınız için teşekkür ediyorum. Geleceğimizin teminatı olan evlatlarımız için imkanlarımız ölçüsünde eğitime olan desteğimiz herzaman sürecektir” ifadelerini kullandı.

“HER YIL %3 BAŞARIYI ARTTIRMA HEDEFİMİZ VAR”

Başkan Ellibeş’in konuşması sonrasında Kaymakam Mustafa Altıntaş’ta duydu ve düşüncelerini aktardı. Altıntaş konuşmasında, “Gölcük eğitim konusunda oldukça iyi durumda. İyi olmasında kurumların işbirliği, öğretmenlerimizin çalışması, müdürlerimizin koordinasyonu ve velilerimizin destek vermesinin payı çok fazla. Ayrıca çocuklarımızın çalışkanlığı bizleri başarıya götürüyor. Şuan bulunduğumuz yerin eski halini bilenler bilir şuanda bu yer saraya dönüştü. Burası gibi bir çok işyeri var oralarıda kamuya yararlı yerler haline dönüştürmek için çalışmalarımız var. Bu yerler için başta belediyemizin eğitime büyük katkıları var. Milli Eğitim Müdürlüğümüzün , eğitimcilerimizin, bölgedeki yaşayan insanlarımızın katkısı ve teşviki ile bu duruma geldi. Çocuklarımızın başarıları konusunda iş birliği içerisinde çalışacağız, öğretmenlerimiz biraz daha gayret edecek. Çünkü  bizim her yıl %3 başarıyı arttırma hedefimiz var. Şuan başarımız %100 ise seneye %103 için uğraşacağız. Tüm öğretmenlerimize, yönetimimize, okul aile birliğimize teşekkür ediyorum. Şuan sunacağımız plaketi hepinizin adına belediye başkanımıza yapmış olduğu desteklerden dolayı sunacağız. Kendisine teşekkür ederiz” dedi. Konuşmalar sonrasında Kaymakam Altıntaş ve Başkan Ellibeş’e teşekkür plaketleri verilerek program okulun gezilmesiyle son buldu.

 

 

 

 

Print

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

42 − 38 =