ÖNEMLİ! BU SESE LÜTFEN KULAK VERİN!

Denizli Ozalit Firmasının Sahibi Engin Denizli anlamlı bir kampanyaya imza atmaya hazırlanıyor. Diyarbakır Sur Tezgeçer’de bulunan ilkokul için bazı yardım malzemelerine ihtiyaç var. Bu noktada başlatılan kampanyaya lütfen destek olun.

Gölcük’ün tanınmış ve sevilen gençlerinden birisi olan Denizli Ozalit Firmasının Sahibi Engin Denizli anlamlı bir kampanyaya imza atmaya hazırlanıyor. Kendisi gelen talep üzerine Diyarbakır Sur Tezgeçer’de bulunan ilkokul için bazı yardım malzemelerine ihtiyaç var. Denizli’de bu noktada bir kampanaya başlatarak okulun ihtiyaçlarını karşılamak istiyor. Çeşitli kalem, silgi, defter, silgi okuma kitapları gibi malzemeleri alabilirsiniz. Bunun yanı sıra özellikle 3 sınıf ve anaokulu için halıya ihtiyaç var.

“İNSAN RUHU YARDIMA KOŞMAK İÇİN MESAFE TANIMAZ”

Denizli gazetemize yaptığı açıklamada, “Çevrem geniş olduğu için bu noktada bana talep geldi. Okulun tüm ihtiyaçlarını karşılayabilmek adına böyle bir yardım kampanyasını düzenlemeyi uygun gördüm. Bu çocuklarımız bizlerin geleceği. Onlara yardım eli uzatmamız çok ama çok önemli. Yardımseverlerin bu çocuklara uzanacak ellerinizi umutla beklemekteyiz. Unutmuyoruz ki, insan ruhu yardıma koşmak için mesafe tanımaz. Yardım yapmak isteyenler 0 507 292 60 42 nolu telefondan bana ulaşabilirler. İnşallah biran önce gerekli yardımları toplayıp, okula ulaştırmayı hedefliyoruz” dedi.  Haber: Serkan SIDAL

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

71 − 66 =