ÖZKARA’DAN CABAR’A ZİYARET

 

 

Kocaeli Ülkü Ocakları Başkanı Gökhan Özkara il geneli ülkü ocaklarını denetledi. İlçemizede gelen Özkara, Gölcük Ülkü Ocakları Başkanı Tuncay Cabar’ı ziyaret etti. Özkara yaptığı açıklamada, “Cabar ve ekibi yaptığı çalışmalardan dolayı kutluyor, teşekkürlerimi iletiyor, hep birlikte başarılarımızın devam edeceğini belirtmek istiyorum”  dedi. Cabar’da ziyaretten ve güzel düşüncelerinden olayı Özkara’ya teşekkür etti.

 

 

 

 

 

Kocaeli Ülkü Ocakları Başkanı Gökhan Özkara il geneli ülkü ocaklarını denetledi. İlçemizede gelen Özkara, Gölcük Ülkü Ocakları Başkanı Tuncay Cabar’ı ziyaret edip, karşılıklı fikir alışverişinde bulundu, yapılan ve yapılacak çalışmaları değerlendirdi.

ÇALIŞMALAR TAKDİRE ŞAYAN

Başkan Özkara yaptığı açıklamada, “Gölcük Ülkü Ocağının çalışmaları hepimizi gururlandırıyor. Uyuşturucu ile mücadele noktasında ki çalışmalar takdire şayan. Bunun artarak devam etmesini istiyorum. Aynı zamanda Gölcük’te bu kadar aktif bir ocak olması gençlerimiz için önemli. Aileler çocukları için kötü alışkanlıklardan uzak, başarılı bir gelecek istiyorsa, ocağa çocuklarını göndermeli. Cabar ve ekibi yaptığı çalışmalardan dolayı kutluyor, teşekkürlerimi iletiyor, hep birlikte başarılarımızın devam edeceğini belirtmek istiyorum”  dedi.

ÖNCELİĞİMİZ GENÇLER

Gölcük Ülkü Ocakları Başkanı Tuncay Cabar ise “Biz elimizden geldiğince Gölcük için, memleket için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Tabi ki önceliğimiz vatanına, bayrağına, devletine ve ülküsüne bağlı gençler yetiştirmek. Ülkemizin geleceği gençler ve vatanımız için çalışmaya devam edeceğiz. Değerli Ocak Başkanımın güzel düşüncelerinden dolayı teşekkür ederim”dedi.

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

54 − 45 =