Çocuk Üniversitesi Öğrencilerinin İstanbul Gezisi

Çocuk Üniversitesi Öğrencilerinin İstanbul Gezisi

 

Başiskele’nin Kocaeli’de ilk uygulamaya geçtiği Başiskele Çocuk Üniversitesi, okulların tatil olmasının ardından yaz etkinliklerine başladı, Üniversite; ilk gezisini de İstanbul’a gerçekleştirdi.

 

Türkiye’nin dâhilerinin yetiştiği Başiskele Çocuk Üniversitesi’nde birbirinden güzel atölye çalışmaları, kurslar ve eğitimler ile spor ve sanat etkinlikleri gerçekleştiriliyor. Üniversite aynı zamanda yaz döneminde öğrencilerine kültür, turizm gezileri de düzenliyor. 2019 yılının ilk kültür, turizm gezisini İstanbul’a gerçekleştiren Üniversite, önceki gün çocuklara unutamayacakları bir gün yaşattı.

 

Başiskele Belediyesi’nin önünden hareket eden yaklaşık 100 kişinin katılım sağladığı geziye öğrencilerin yanı sıra eğitmen ve gönüllü veliler de katılım sağladı. Üsküdar’a gelen öğrenciler, Valide Sultan Gemisi ile inanılmaz bir boğaz turu gerçekleştirdi, ardından miniatürk’ü gezen çocuklar birbirinden güzel fotoğraflar kaydetti.

 

Başiskele Belediye Başkan Yardımcısı Sema Arat: “ Başkanımız M.Yasin Özlü’nün de talimatıyla, Başiskele Çocuk Üniversitesi olarak yaz boyunca talepler doğrultusunda öğrencilerimize bu tür etkinlikleri sürdürmeyi planlıyoruz. Onların tatillerine anlam katmak bizler için büyük onur. “ dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 49 = 58