ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİNDEN ANLAMLI KAMPANYA

Gölcük Mecit Kavan İmam Hatip Ortaokulu Öğrencileri anlamlı bir projeye imza attı. Öğrenciler, kütüphanesi olmayan  Konya Yunak Kıllar Köyü Kıllar İlköğretim Okulu için kitap kampanyası başlattılar.

BİR HAFTADA 1400 KİTAP

Gölcük Mecit Kavan İmam Hatip Ortaokulu Öğrencileri, Konya Yunak İlçesi Kıllar Köyünde okuyan Kıllar Anaokulu ve İlkokulu kardeşleri için geçtiğimiz pazartesi günü kitap kampanyası düzenledi. Kampanya ile Gölcük Mecit Kavan İmam Hatip Ortaokulu Öğrencilerinin evlerinde olan 6-11 yaş arası okumadıkları Hikaye kitaplarını Konya’da bulunan kardeşlerine hediye etti. Öğrenciler, 1 hafta içerisinde 1400 kitap topladı.

KÜTÜPHANE KİTAPLARLA SÜSLENECEK

18 Şubat’ta başlayıp 22 Şubat’ta biten kampanyada  toplanan  kitaplar 25 Şubat 1 Mart tarihleri arası Konya Yunak Kıllar Köyü Kıllar Anaokulu ve İlkokuluna kütüphane yapılması için gönderilecek.  Gölcük Mecit Kavan İmam Hatip Ortaokulu yönetiminin başlattığı kampanyaya  Gölcük Mecit Kavan İmam Hatip Ortaokulu Öğrencilerinin yanı sıra Gölcük Atatürk Anadolu Lisesi öğrencileri de yaklaşık 400 kitap toplayarak kampanyaya destek verdi. HABER: Soner GÜLEZER

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

37 + = 40