KIŞ SEZONUNDA YÜZDE 50 İNDİRİM SİZLERİ BEKLİYOR

 

Gölcük’ün en nezih ve modern tesislerinin başında gelen Denizevler Sahili’nde bulunan MYLİVA, yeni evleneceklere Kış aylarında muhteşem bir kampanya sunuyor. 31 Mart’a kadar sürecek kampanya kapsamında %50 indirim uygulanırken, gelecek Yaz ayları içinde rezervasyonlar başladı.

Hayatınızın en mutlu günününde rüya gibi bir düğüne ne dersiniz?

Gölcük Denizevler Sahili’nde bulunan denizin muhteşem güzelliğinin yeşille buluştuğu mekan olan MYLİVA Sosyal Tesisleri sizler için çok özel bir kampanya hazırladı.

2019 yılı rezervasyonlarının başladığı MYLİVA’da 31 Mart’a kadar %50 indirimli olarak organizasyonlarınızı yapabilirsiniz.

KIŞ AYLARINA ÖZEL KAMPANYA

Kötü hava koşullarından etkilenmeyen geniş iç mekanı, profesyonel kadrosu ile düğün, nişan, sünnet, özel gün, toplu yemek ve kahvaltı organizasyonlarında uzman olan MYLİVA, geniş  imkanı çok özel fiyatlarla Kış ayları boyunca sizlere sunuyor. Bunun yanında gelecek yılın düğünleri için de rezervasyon başladı. Elinizi çabuk tutun, sizlerde MYLİVA’nın avantajlı kampanyalarından faydalanın.

HER ŞEY DAHİL FİYATLAR

Her şey dahil fiyatlarla en özel organizasyonlarınızı kusursuz hizmet ile yapabileceğiniz MYLİVA’da bilgi almak için 0 546 414 10 10 nolu telefonu arayabilirsiniz. Tüm bunların yanında toplu yemek, kahvaltı, doğum günü organizasyonlarınız içinde MYLİVA sizler için çok özel fiyatlarla muhteşem imkanlar sağlıyor.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

60 − = 50