ÖRNEK DERNEK! 6 YETİM ÇOCUĞA BURS VERDİLER

Gölcük Konyalılar ve Karamanlılar Derneği, Değirmendere Tarihi Yalı Evlerinde kahvaltı da buluştu. Kaymakam Altıntaş ve Başkan Ellibeş’inde katıldığı kahvaltı da dernek başkanı Nuri Akkol 6 yetim çocuğa burs verdiklerini açıklayarak herkese örnek bir dernek olduklarını gösterdi.

Gölcük Konyalılar ve Karamanlılar Derneği Başkanı Nuri Akkol ve yönetimi  dernek üyeriyle birlikte Değirmendere Yalı Evleri’nde kahvaltıda buluştu. Kahvaltı programına Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, KONSİAD Üyesi Muzaffer Koşal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, SP Eski İlçe Başkanı Dt. İbrahim Akgündüz de katılarak onları yalnız bırakmadı.

6 YETİM ÇOCUĞA BURS VERİYORUZ

Kahvaltı programında konuşma yapan Gölcük Konyalılar ve Karamanlılar Derneği Başkanı Nuri Akkol; ”Bugün böylesine güzel bir ortamda kahvaltı programımızı gerçekleştirdiğimiz için çok mutluyum. Bugün bizleri yalnız bırakmayan siz değerli dernek üyelerimize ve Sayın İlçe Protokolümüze sonsuz teşekkür ediyorum. Bizler güzel çalışmalar içerisindeyiz. Bugünkü kahvaltımızın amacı birlik ve beraberliğimizi pekiştirmektir. Bu yıl ilkini gerçekleştirdiğimiz Yetim Çocukları Projemiz vesilesiyle 6 yetim öğrenciye burs imkanı sağladık. Bunlar tabi ki de sponsorlarımızın desteği sayesinde oldu. Sizlerin değerli desteklerini bekliyor, hepinize tekrardan teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

BİRLİK VE BERABERLİĞİNİZİ BOZMAYIN 

Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş; ”Bugün böylesine güzel bir kahvaltı programına katılmaktan, davet edilmekten büyük memnuniyet duydum. Siz değerli Konyalı ve Karamanlı kardeşlerimiz Gölcük’ümüzde güzel bir mozaik oluşturuyorsunuz. Gölcük sizlerle çok güzel. Bugün güzel bir ortam sağlayan siz değerli dostlarıma teşekkürlerimi sunuyor, birlik ve beraberliğimizin her daim sürmesini Yüce Allah’tan diliyorum” dedi.

KAYMAKAM ALTINTAŞ TEŞEKKÜR ETTİ

Kaymakam Mustafa Altıntaş “Gölcükümüzde güzel bir birliktelik oluşturan siz değerli Konyalı ve Karamanlı dostlarımı saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Değerli Başkanımın da ifade ettiği gibi, Gölcük sizlerle çok güzel. Gölcük’te böylesine güzel birlikteliğin oluşması bizleri çok mutlu ediyor. Şunun da uyarısını yapmak istiyorum; sizler trafik konusunda çok dikkatli olacaksınız. Emniyet kemerlerinizi mutlaka takıp, aracınızla seyir halindeyken cep telefonlarınızla konuşmayacaksınız. Ayrıca çocuklarınızın madde bağımlılığına bulaşmaması için çocuklarınızın yanında asla sigara içmeyecek, onlara bu türlü maddelerin ne kadar tehlikeli olduğu konusunda uyarılarda bulunacaksınız. Bizler bunları yaptığımız zaman inanın bu sorunun üstesinden geleceğiz. Bugün bizleri bu güzel programa davet ettiğiniz için tekrardan teşekkür ediyor, birlik ve beraberliğimizin daim olmasını Allah’tan diliyorum; diye konuştu. Konuşmaların ardından kahvaltı programında dernek üyeleri sohbet ederken, program fotoğraf çekimlerinin ardından sona erdi.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

96 − 89 =