KAVGADA 18 KİŞİ YARALANMIŞTI! 4 KİŞİ TUTUKLANDI

Kandıra Akçakayran Mahallesi’nde çıkan ve 18 kişinin yaralandığı mahalle kavgasında, gözaltına alınan 4 şüpheli tutuklandı. 2 kişi adli kontrol kararı ile serbest kaldı.

Edinilen bilgi ve iddialara göre;  Kandıra İlçesinde,   Roman Vatandaşların ikamet ettiği Akçakayran Mahallesinde, 15 Ağustos 2019 günü saat 20:30 sularında  2 ayrı gurup birbirine girdi. Taş, sopa ve pompalı  tüfeklerin kullanıldığı  kavgada,  3’ü ağır 18 kişi yaralandı.  Olay sonrası  konu ile ilgili soruşturma başlatan emniyet güçleri  G.Ç, B.Ç. ,E. Ç. ve N.E. M. O. ve I. E  isimli  7 kişiyi gözaltına aldı. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden G.Ç, B.Ç. ,E. Ç. ve N.E. tutuklandı. M. O. ve I. E  isimli   şüpheliler ise adli kontrol  kararı ile serbest kaldı.

 

 

OLAY NEYDİ?

Kavganın  çıkış neden ise  yapılan soruşturma sonucu  belirlendi. İddialara göre  İki ayrı aile arasında  geçmişte kız kaçırma  meselesi nedeniyle husumet bulunuyırdu.  akşam saatlerinde   aileler arasında sözlü olarak başlayan tartışma bir anda büyüdü. Kadın ve çocuklarında  karıştığı kavgada, taş,sopa ve pompalı tüfekten çıkan saçmalar nedeniyle   6’sı kavgayı ayırmaya çalışan  toplam 18 kişi yaralandı. Kocaeli ve Kandıra’da bulunan hastanelere sevk edilen yaralılardan, Aydoğan O.isimli  yaralı  Şahıs dışında bütün hepsi  yapılan tıbbi müdahale sonrası  taburcu edildi.  Polis, olay sonrası  yapmış olduğu tahkikat sonucu olaya karışan her iki taraftan  toplam 7 kişiyi  3 pompalı tüfek ile  yakaladı.Adliyeye sevk edilen şüphelilerden 4’ü tutuklandı. 2 si ise adli kontrol ile  serbest kaldı.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

63 − 61 =