ONLAR 2. BAHARINI YAŞIYOR

İlçemizin tanınan ve sevilen isimlerinden, Gölcük’te yaşayan Ülkü Subaş, 44 yıl sonra hayallerine kavuştu. İlk evlendiğinde gelinlik giyemeyen Subaş’ın, 44 yıllık hayali, ‘ Çocukları’ öncülüğünde gerçeğe dönüştü. 2 çocuk annesi Subaş, gelinlik giydirilerek, hayallerine kavuştu.

SÜPRİZ EVLATLARINDAN GELDİ

Süprizin mimarı olan Kızı Gamze ve oğlu Tolga, annesinin hayalini gerçekleştirdiği için mutlu olduğunu söyledi. O günün şartlarında düğün yapamayan Ülkü-Şaban Subaş çifti 44 yıl sonra gelinlik ve damatlık giyerek görkemli bir düğün yaptı.

İçinde hep bir gelinlik giyme ukdesi olan Ülkü Subaş’a, bu mutluluğu çocukları yaşattı. En ince ayrıntısına kadar düşünülen minik düğün, Subaş çiftine adeta 2. Bahar oldu.

  1. BAHAR’I YAŞAYACAKLAR

Evlatlarının süprizi karşısında duygulanan ve şok olan  Ülkü Subaş, tam anlamıyla bir gelin oldu. Gelin başı’ndan, gelinliğine, gelin çiçeğine, yeni alyanslarına ve takılarına kadar en küçük ayrıntısına kadar  düşünülen bu sürpriz, anne ve babalarının unutamayacakları, en güzel anıları olarak hayatlarına anlam kattı.

Bizde Gölcük Vizyon Gazetesi olarak, İlçemizin sevilen ismi Ülkü Subaş’a ve Şaban Subaş’a, ömür boyu mutluluklar ve sağlık  diliyoruz…

Tuğba ZEREN

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

20 − = 15