ÖNEMLİ AÇIKLAMA: “İŞERİ BİZE DE UYGUN BİR İSİM”

CHP ile İYİ Parti yerel seçimlerde ilimizde bir ittifak kurmuştu. Bu noktada Gölcük’te İsmet İşeri’yi desteklenmesine kesin gözüyle bakılıyor. Gazetemize açıklamalarda bulunan İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı ittifakı doğrularken, İşeri bize de uygun bir isim. Her hangi bir sıkıntı yok” dedi.

CHP ile İYİ Parti arasında Gölcük’te yapılacak yerel seçim ittifakı netleşmeye başladı. CHP ile İYİ Parti arasında kurulan komisyon ilk toplantısını gerçekleştirirken, Gölcük’te CHP’nin adayı İsmet İşeri’ye verilecek destek kesinleşme noktasına geldi.  Bu ittifakta her hangi bir pürüz bulunmazken, İYİ Parti’nin pazarlık yapmayacağı ama meclis listesinde kazanabilecek noktalarda CHP’den yer beklediği bize gelen bilgiler arasında.

“HEDEF SEÇİMİ KAZANMAK”

Bu noktada gazetemize açıklamalarda bulunan İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı şunları söyledi: “Son dakika bir durum gelişmezse CHP’nin adayı İsmet İşeri’yi destekleyeceğimizi düşünüyorum. Bu noktada bizim açımızdan her hangi bir sorun yok. Bizim tabanımızda buna sıcak bakıyor. Çünkü Sayın İşeri muhafazakar ve milliyetçi bir anlayışa sahip. Zaten ittifak olmazsa bizim adayımız Çetin Kocatürk abimiz idi. Bu noktada kendisini de İşeri’nin listesinde görebiliriz ama böyle bir pazarlığımız yok. Tamamen iyi niyet üzerine kurulu bir ittifak. Karşılıklı samimiyeti geliştirip Gölcük Belediyesi’ni kazanmayı hedefleyeceğiz” dedi. Haber: Serkan SIDAL

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

12 − 9 =