ÖNCE BÜYÜKŞEHİR ADAYI BELİRLENECEK

 

 

 

CHP İl Örgütü, düzenlediği toplantıda yerel seçimlerde izlenecek yol haritasını çizdi. CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, “Bütün partililerimiz Büyükşehir Belediye Başkanlığı adayının belirlenmesi hususunda hem fikir” dedi.

 

 

 

 

CHP İl Örgütü, düzenlediği toplantıda yerel seçimlerde izlenecek yol haritasını çizdi. Basına kapalı gerçekleşen toplantıyla ilgili açıklama yapan CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, “Bütün partililerimiz Büyükşehir Belediye Başkanlığı adayının belirlenmesi hususunda hem fikir” dedi.

 

GENEL BAŞKANIMIZA İLETECEĞİM

2019 yılı 31 Mart’ta gerçekleştirilecek olan yerel seçimlere hazırlık kapsamında Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Örgütü, toplantı düzenledi. Partide bir dönem görev almış birçok partilinin katıldığı toplantıda yerel seçimlerde izlenecek yol haritası çizildi. Basına kapalı gerçekleştirilen toplantıyla ilgili toplantı sonrası bilgi veren CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, “Bütün partililerimiz, Büyükşehir Belediye Başkanlığı adayının belirlenmesi hususunda önseçim olsun ya da olmasın hem fikir. İlçe başkanlarımızın bir kısmı önseçim isterken, bir kısım önseçim istemiyor. Bize uyduğu taktirde önseçim istemeyen ilçelerimizin adaylarını hemen atayacağız. Önseçim isteyen ilçeler konusunda ise önseçim için hazırlıklarımızı yapacağız. Toplantıdan çıkan sonucu Pazartesi günü saat 16.00’da Ankara’da Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ile olan toplantıda kendisine ileteceğim” ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

91 − 82 =