OKULLARARASI SATRANÇ TURNUVASI SONA ERDİ

Gölcük Belediyesi, Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gölcük Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü işbirliği ile “Gölcük’te Öğrenci Olmak Projesi” kapsamında İlkokul, Ortaokul ve Lise öğrencilerinin katılımıyla gerçekleştirilen Okullararası Satranç Turnuvası Final müsabakalarının yapılmasının ardından sona erdi.

 

Gölcük Belediyesi Kongre Sarayında gerçekleştirilen Satranç Turnuvası Finalleri ve akabinde yapılan ödül törenine Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Gölcük Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Hasan Ceyhan, Gençlik Merkezi Müdürü İsmet Ormancıoğlu, Gölcük Belediye Spor Birimi görevlileri, turnuvaya katılan okulların müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katılım gösterdi.

 

26-27-28 Şubat 2019 tarihlerinde gerçekleştirilen Turnuvaya İlçe genelinden 351 satranç sporcusu katıldı. Satranç turnuvası İlkokullar, Ortaokullar ve Liseler arasında 3 ayrı kategoride gerçekleştirildi. İlkokullardan 167 sporcu, Ortaokullardan 103 sporcu, Liselerden 81 sporcu olmak üzere toplamda 351 sporcu başarılı olmak için kıyasıya mücadele etiler. Turnuva Satranç İl Temsilciliği tarafından görevlendirilen hakemler tarafından yönetilmekle birlikte, müsabakalar 7 tur üzerinden yapıldı.

 

Gölcük belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, turnuvada dereceye giren ve tüm katılan öğrencilere, görev alan öğretmenlerine ve turnuva boyunca görev yapan hakem heyetine teşekkür ederek, her branşta olduğu gibi satranç branşımıza da önem veriyoruz ve vermeye devam edeceğiz. Sosyal yaşamın devamlılığını, halkın moral ve motivasyonunu artırmakta olan bu tür etkinliklerimiz artarak devam edecek, dedi.

 

Turnuvada dereceye giren tüm öğrencilere ödülleri Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu ve Gölcük Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Hasan Ceyhan tarafından verildi.

 

İlkokullarda dereceye giren Öğrenciler;

 

  1. Ceylin Kaldırımcı – Donanma İlkokulu
  2. Fatih Canbay- Gölcük Turgut Özal İlkokulu
  3. Mehmet Burak Beker- Barbaros İlkokulu
  4. Faruk Efe Dinçay- Hisareyn İlkokulu
  5. Sena Çelik-Hisareyn İlkokulu

 

 

Ortaokullarda dereceye giren öğrenciler;

 

  1. Ali İnal -Hisareyn Ortaokulu
  2. Kübra Nalcı – Hisareyn Ortaokulu
  3. Ömür Selçuk- Hisareyn Ortaokulu
  4. Ayberk Gürbüz- Özel Gölcük Final Ortaokulu
  5. Tuğrul Uyar – Değirmendere Uğur Mumcu Ortaokulu

 

Lisede dereceye giren öğrenciler;

 

  1. Muhammet Ali Baltürk- İhsaniye Anadolu Lisesi

2.Can Aybars Sevinç-Gölcük Fen Lisesi

3.Yusuf Halid Yıldız-Gölcük Fen Lisesi

4.İzzet Musab Türkmen- İhsaniye Anadolu Lisesi

5.Muhammed Ensar Tatlı – Gölcük Fen Lisesi

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

21 − = 14