Dolardaki Düşüş Altını Eritti, Kuyumcular Odası Başkanı Gürel’den, Yeni Altın Tahmini Geldi!

Gölcük Kuyumcular Dernek Başkanı Naim Gürel, dolarda ve altında yaşanan ani düşüşü  Gölcük Vizyon Gazetesi’nde  değerlendirdi. Ani düşüşü değerlendiren Gölcük Kuyumcular Derneği Başkanı Naim Gürel, bu düşüşü kendilerinin de beklemediklerini de getirdi.

“PANİK YAPMAYIN”

Gazetemize döviz ve altın hakkında açıklamalarda bulunan Gürel, “Beklemediğimiz bir düşüş yaşandı. Ama panik yapmaya gerek yok. Elinize aldığınız bir cisim varsa ona güvenin! Bana tüm tecrübelerim her zaman altına kısa vadeli al-sat açısından değil, orta ve uzun vadeyi planlayarak saklamanın doğru olduğunu göstermiştir. Sektörde 40 yılını devirmiş biri olarak ben de hayatımda ilk defa böyle bir düşüşe şahit oluyorum. Fakat bugün baktığımızda Altının ons fiyatı yükselmeye başladı, unutmayın ki, her zaman dile getirdiğim gibi altın çıktığı yeri unutmaz. Dolar’ın sert düşüşü altında bu düşüşü yaşatmıştır. Fakat ons yavaş yavaş yükseliyor. Altın, yine yukarı yönde seyredecektir diyorum, altın yükselecektir” ifadelerini kullandı.

Son olarak panik havasında ne yazık ki ister istemez daha fazla zarar etme riski oluşuyor. Bizim müşterilerimize ve dostlarımıza tavsiyemiz panik havasına kapılarak yanlış hareketlere yönelmemeleridir. Altın her zaman için güvenli limandır.” ifadelerini kullandı.

Haber: Tuğba ZEREN

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

71 − 62 =