OKUL AİLE BİRLİĞİ’NDEN YAĞCIOĞLU’NA ZİYARET

Gölcük Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği yeni döneminde, yeni yönetim kurulu Başkan Nurhayat Özen ve yönetimi, ilk ziyaretini Okul Müdürü Faruk Yağcıoğlu’na yaptı.

YENİ YÖNETİM

2021-2022 Eğitim ve Öğretim yılında Gölcük Anadolu Lisesi’nde öğrencilerin ve okul ihtiyaçları ile yakından ilgilenen Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu yeni üyelerini belirledi. Gölcük Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Nurhayat Özen ve yönetimi  ilk nezaket ziyaretini Okul Müdürü Faruk Yağcıoğlu’na gerçekleştirdiler.
Ziyarette yeni göreve başlayan yönetim, okuldaki çalışmalar ve projeler hakkında Sayın Okul Müdürü Faruk Yağcıoğlu’na bilgiler verdi.

YAĞCIOĞLU BAŞARI DİLEDİ

Gölcük Anadolu Lisesi Okul Müdürü Faruk Yağcıoğlu ile bir araya gelen Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Nurhayat Özen ve yönetimi, okulda yapılması gerekenler, eksikler konusunda ellerinden geleni yapacaklarını ifade ettiler. Okul Müdürü Yağcıoğlu, “Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Okul Aile Birliği yeni yönetim kuruluna başarılar diledi.”

 

YÖNETİM KURULU

Nurhayat Özen (Başkan)

Zeynep Kostik (Başkan Yardımcısı)

Didem Uçar (Muhasip)

Gaye Lama (Üye)

Şeyma Özer Bük (Üye)

Havva Tetik (Üye)

Melahat Bal (Üye)

Dilek Danış (Üye)

Keramettin Tetik (Üye)

Yasin Çapur (Üye)

Mustafa Doğan (Üye)

Yusuf Ergün (Üye)

Yasin Alkaya (Üye)

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)