Öğrencilerin eserleri sergiyle tanıttılar

Özel Gölcük Anakucağı Gündüz Bakım evi ve Çocuk Kulübü öğrencileri yıl içerisinde bilim adına hazırladığı eserleri Kreş bahçesinde eserlerini sergiyle tanıttılar.

Gölcük’te başarılı bir şekilde eğitim hizmetini veren Özel Gölcük Anakucağı Gündüz Bakım evi ve Çocuk Kulübü yaptığı başarılı çalışmamalarla ilçe protokolünde sürekli takdir edildi. Çalışmalarını devam ettiren Özel Gölcük Anakucağı Gündüz Bakım evi ve Çocuk Kulübü öğrencileri yıl içerisinde Bilim ve Teknoloji Projesi üzerinde çalışmalarını yaptılar.

Özel Gölcük Anakucağı Gündüz Bakım evi ve Çocuk Kulübünde düzenlenen sergiye Gölcük Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert, AK Parti ilçe Başkanı Çetin Seymen, MHP İlçe Başkanı Bilal Çıkar ve yönetimi, Gölcük Muhtarlar Derneği Başkanı Bilge Saral, Gölcükspor Kulüp Başkanı Temel erten ve yönetimi, Değirmenderespor Kulübü Sportif direktörü Adem Ellibeş ve çok sayıda davetliler katılım sağladı.

Öğrencilerin bilimle ilgili yaptıkları eserleri sergiyi gezen konuklara bir bir anlattı. Sergide Osmanlı kalesi ve askerleri, İzmir’de düşmanın denize döküldüğünü, mekanik araçların hareketleri, havanın etkili gücü gibi biri birinden güzel eserleri tanıttılar.

Projeyi tamamladıktan sonra kreş bahçesinde kreş idarecileri tarafından kreş bahçesinde Bilim Şenliği programını düzenlediler. Şenlikte öğrencilerin yıl içerisinde yaptıkları bilimle ilgili eserleri sergilediler.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

21 + = 23