BELEDİYE BAŞKANINA SİLAHLI SALDIRI

 

Niğde’nin AK Partili Yeşilgölcük Belediye Başkanı Hakkı Şengül, bir belediye işçisi tarafından silahla vurularak yaralandı. Hakkı Şengül, yapılan ilk müdahalenin ardından Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Şengül, burada doktorların yaptığı tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Acı haberi hastaneye gelen Niğde Valisi Yılmaz Şimşek verdi.

 

 

 

 

SALDIRGAN TESLİM OLDU

Kaçan saldırgan Serkan Teltik, daha sonra jandarmaya teslim oldu. Saldırıyı gerçekleştiren Serkan Teltik’in Toplum Yararına Çalışma programı çerçevesinde daha önce belediye bünyesinde çalıştığı, yeni dönem için yapılan kurada isminin çıkmaması sonucunda saldırıyı gerçekleştirdiği öne sürüldü.

 

HAKKI ŞENGÜL KİMDİR?

05.07.1970 yılında Yeşilgölcük Kasabasında doğdu. Eğitimi sırasıyla İlkokul ve Lise öğrenimini Yeşilgölcük’te tamamladı.1991-1993 yılları arasında Gazi Osman Paşa Üniversitesi Tokat Meslek Yüksek Okulunda Tekstil bölümünde iki yıl eğitim aldı. Zirai ilaç Bayiliği yapmakta iken 30 Mart 2014 tarihinde yapılan Mahalli İdareler seçiminde aday oldu ve kazanarak Yeşil Gölcük Belediye Başkanı seçildi. Evli ve 3 çocuğu var.

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 62 = 70