ÖĞRENCİLERDEN AFRİN, KAHRAMANLARINA MEKTUP

 

 

 

Gölcük Müfit Saner İlköğretim Okulu 4.Sınıf öğrencileri, Din Öğretmeni Nazik Ulufer öncülüğünde  önce Değirmendere Yalı Mahallesi Camisi’ni ziyaret ettiler sonrasında da,  Zeytin Dalı Harekatı’na katılan Mehmetçiğin yanında olduklarını hissettirmek ve moral vermek amacıyla Afrin’deki askerlere yazdıkları mektupları gönderdiler.

 

 

 

 

 

 

Gölcük Müfit Saner İlköğretim Okulu 4.Sınıf öğrencileri “Değerler Eğitimi” kapsamında, Din Öğretmeni Nazik Ulufer öncülüğünde  önce Değirmendere Yalı Mahallesi Camisi’ni ziyaret ettiler sonrasında da,  Zeytin Dalı Harekatı’na katılan Mehmetçiğin yanında olduklarını hissettirmek ve moral vermek amacıyla Afrin’deki askerlere yazdıkları mektupları gönderdiler. Öğrenciler, yazdıkları mektuplarda Türk bayrağı öncelikli çizimler yaparken, askerimizden övgü dolu sözlerle bahsettiler.

“ONLAR BİZİM KAHRAMANLARIMIZ”

Öğrenciler gazetemize yaptığı açıklamada, Mehmetçiğe moral vermek amacıyla mektup yazdıklarını belirterek, “Onlar bizim ülkemizi koruyorlar. Onlara çok teşekkür ederiz. Gönderdiğimiz bu mektupları okuyunca sevinirler çok duygulanırlar onlar bizim kahramanlarımız. Onlara tekrar teşekkür ederim” dediler. Din Öğretmeni Nazik Ulufer ise, “Öğrencilerimizin vatanını, bayrağını, ülkesini seven birey olarak yetiştirmek bizim en büyük görevimiz. Zaten gençlerimiz de bu yöndeler. Kendilerine yazdıkları mektuplar için teşekkür ediyorum. Kahraman askerlerimize de vatan savunmasında her zaman yanlarında olduklarımızı belirtiyor, şehit olanlara Allah’tan rahmet, gazilerimize de şifalar diliyorum” dedi. Haber: Serkan SIDAL

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 53 = 59