KORONAVİRÜSÜ TARİHE GÖMÜYORUZ!

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen haftalık olağan basın açıklamasında ülke ve ilçe gündemine dair önemli açıklamalarda bulundu.

ŞEHİTLERİMİZE ALLAH’TAN RAHMET DİLİYORUM

Öncelikle  Pençe-Yıldırım Harekatı kapsamında helikopterden iniş sırasında yaralanan ve bütün müdahalelere karşın kurtarılamayarak şehit düşen Uzman Çavuş Eyüp Gergin’e ve ülkemizi tehdit eden teröristlere karşı mücadele eden tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı diliyorum. Rabbim mekanlarını cennet etsin inşallah.

YERELDE MÜCADELEMİZİ VERİYORUZ

Geçtiğimiz hafta yerelde, yurt içinde ve yurt dışında tüm şer odakları cennet vatanımızı hedef almayı sürdürürken biz halkımızdan aldığımız güç ile hem kendileriyle mücadelemizi veriyor, hem de cennet vatanımızı güzelleştirmeye devam ediyoruz.

MİLLETİMİZE HAYIRLI OLSUN

Türkiye’nin, dünyanın en önemli ticaret yolları üzerinde kurduğu hakimiyetin önemli bileşenlerinden Kuzey Marmara Otoyolu’nun Hasdal- Habipler-Başakşehir etabı olan 7. Kesiminde inşa faaliyetleri tamamlandı. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın vizyon projelerinden biri olan ve ülkemizi kıtalararası taşımacılığın en önemli merkezlerinden biri haline getirecek Kuzey Marmara Otoyolu’nun “Habipler Kavşağı-Hasdal Kavşağı’nın açılışı gerçekleştirildi. Böylelikle otoyolun bugüne kadar yaklaşık 390 kilometresini tamamlayarak halkımızın hizmetine sunmuş olduk. Ayrıca İstanbul ve çevresinin trafik yükünü üstlenen ve ulaşıma yeni bir soluk getiren bu otoyol, Maramara Otoyol Ringi’nin de tamamlanması açısında önem arz ediyor. Milletimize hayırlı olsun.

HAYIRLI OLSUN

Öte yandan ana vatanın suyunu yavru vatan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin bereketli topraklarıyla buluşturacak sulama iletim tünelinin açılışını Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan gerçekleştirdi. 5700 metre uzunluğunda 4,2 metre çapındaki tünel ile sulu tarım yapılacak arazilerde yıllık yaklaşık 156 milyon Türk Lirası ilave gelir artışı sağlanacak. Ayrıca Güzelyurt sulaması kapsamında 4 km’lik tünel ile 18.730 dekar, Meserya Ovası sulaması kapsamında ise 97.200 Dekar arazı suya kavuşacak. Tüm bunların yanında yaklaşık 10.000 kişilik ilave istihdam fırsatı da bölge halkına sunulacak. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Ana vatana ve yavru vatana hayırlı olsun.

KORONAVİRÜSÜ TARİHE GÖMÜYORUZ

Geçtiğimiz hafta Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca’nın açıkladığı üzere tünelin sonundaki ışık hatta daha da ötesini ifade edecek olursak tünelin sonu göründü. 120 milyon doz Biontech, 50 milyon dozun üzerinde Sinovac ve Sputnik aşıları ile birlikte Haziran ayı sonunda 20 yaş üstü tüm vatandaşlarımız, Eylül ayı sonunda ise aşıya uygun olan tüm vatandaşlarımız aşılanmış olacak. Böylelikle inşallah koronavirüsü tarihe gömüyoruz. Salgın sürecinin başından beri örnek bir şekilde süreci götüren devletimiz yine milletinin yanında olarak dünyanın en fazla aşılama yapan ülkeleri arasında yerini aldı. Tam normalleşme yolunda da son adımları atıyoruz. Bu durum devlet ve millet düşmanı birilerinin hoşuna gitmese de Türkiye’nin büyüklüğünü gözler önüne seriyor. Hamdolsun.

FİLİSTİN İŞGALİNİ HAYKIRMAYA VE SESİ OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ

İşgalci İsrail’in Filistin’de işlediği insanlık suçlarına karşı tarihin, insanlığın ve inancımızın bize yüklediği sorumluluk bilinci ile Dünya lideri Recep Tayyip Erdoğan tüm dünyaya haykırışta bulundu. Bu süreçte Sayın Cumhurbaşkanımız 20’nin üzerinde liderle görüşerek Filistin’in diplomatik arenada sesi oldu. Öte yandan Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu Birleşmiş Milletler toplantısında gür bir sesle Filistin işgalini haykırdı. Tüm baskılar neticesini verdi ve ateşkes sağlandı. Ateşkes sağlandı sağlanmasına ancak işgalcilerin baskıları ve saldırıları devam ediyor. Ayrıca abluka altındaki Gazze’nin de temel ihtiyaçların giderilmesine izin verilmiyor. Bu hususta diplomatik girişimlerini sürdürüyoruz. Allah tüm dünya mazlumlarına yardım etsin. Biz ezilen halklara en yüksek desteği vermeye devam edeceğiz.

SAHAYA İNİYORUZ

Ak Parti Gölcük İlçe teşkilatı olarak bayram tatili ve tam kapanma kısıtlamalarının ardından ilçe teşkilatımızda çalışmalarımıza başladık. 1 aylık bir sürenin ardından sosyal mesafe kuralları çerçevesinde ilçe yönetim kurulu toplantılarımızı yüz yüze gerçekleştirdik. Bu ay yapılmış olan iki Belediye Meclis Toplantısı’na da ilçe yöneticilerimiz ile birlikte katılım sağladık. Normalleşmenin başlamasıyla birlikte bizler de sahaya iniyoruz. Esnaf ve STK ziyaretlerimze, mahalle toplantılarımıza, danışma meclislerimize inşallah yeniden başlıyoruz. 2023, 2053, 2071 hedeflerinde Ak Parti davasına en büyük desteği vermek için var gücümüzle çalışacağız. Tüm dünyayı etkisi altına alan bu kriz dönemini fırsata çevirmek isteyen devlet büyüklerimizin omuzlarındaki yükü almak için elimizden gelenin çok daha fazlasını yapmak için gayret göstereceğiz. Ben Ak Parti Gölcük teşkilatının yöneticisinden üyesine her bir ferdine güveniyorum.

GÖLCÜK’ÜN GURURU ONLAR

Ayrıca Makedonya’nın Başkenti Üsküp’te düzenlenen u-23 Avrupa Güreş Şampiyonası’nda finalde Rus rakibini 14-4 yenerek Avrupa Şampiyonu olan Gölcük’üm gururu Ramazan Sarı ve Antalya 22. Kumluca Yağlı Güreşleri başaltında gümüş madalya kazanan Gölcük’lü pehlivanımız Kazım San kardeşlerimi tebrik ediyorum. Gölcük’lü sporcularınızın daima yanındayız.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşehirlerimize saygılarımı sunuyor, sağlıklı ve bereketli haftalar diliyorum.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

1 + 9 =