OKUL ÜNİFORMASI ALAN HERKESE %10 İNDİRİM

 

 

 

Okulların açılacak olmasından dolayı velileri alışveriş telaşı sardı. Herkes ekonomik indirimli ürünleri takip ederken, ilçemizde bulunan Derya Okul Dünyası yaptığı kampanyalarla velilerin yüzünü güldürecek. Firma son kampanyasında geçen yılın fiyatından indirimli okul üniforması alan herkese 119 TL’lik okul çantasını 50 TL’ye satılıyor. Kampanya bununla da kalmıyor okul üniforması alan herkese kırtasiye ürünleri için de %10’luk bir indirim çeki veriliyor. Ayrıca Harb-iş Sendikası ve Sivil Memurlar Sendikası ( SİME-SEN) üyelerine de özel indirimler uygulanıyor.

Üç ayı aşkındır devam eden yaz tatili 17 Eylül Pazartesi günü bitiyor. Bundan dolayı velileri, okul alışverişi telaşı sardı. Herkes ekonomisine uygun bir şekilde indirimli ürünleri ve kampanyaları takip ediyor. İşte ilçemizde bir firma var ki yaptığı kampanyalarla Gölcüklü velilere büyük imkanlar sağlayacak.

ÜNİFORMA ALAN HERKESE %10’LUK HEDİYE ÇEKİ

38 yıldır ilçemizde hizmet veren Derya Kitapevi son dönemde yaptığı atılımla ismini Derya Okul Dünyası olarak değiştirmişti. Savaş Toprak’ın sahibi olduğu Derya Okul Dünyası müthiş bir kampayaya imza atmaya hazırlanıyor. Kampanyaya göre geçen yılın fiyatından, kalitesi artmış Dünyaca ünlü marka Hakem Okul Üniforması alan herkese, 119 TL olan okul çantası sadece 50 TL’den satışı yapılacak. Bu kampanya ile hem okul üniformasını geçen yılın fiyatından almış olacaksınız, hem de kaliteli okul çantasını 50 TL gibi cüzzi bir fiyata sahip olacaksınız. Kampanya bununla da kalmıyor okul üniforması alan herkese kırtasiye ürünleri için de %10’luk bir indirim çeki veriliyor. Ayrıca Harb-iş Sendikası ve Sivil Memurlar Sendikası ( SİME-SEN) üyelerine de özel indirimler uygulanıyor.

TÜM KIRTASİYE MALZEMELERİNDE ZAM YOK

Bu kampanyanın dışında Derya Okul Dünyası’nda tüm kırtasiye malzemeleri de zamsız olarak satılmaya devam ediyor. Kalemden, deftere; yardımcı kitaplardan , çantaya kadar A’dan Z’ye tüm kırtasiye ürünlerinizi Derya Okul Dünyası’ndan en uygun fiyat garantisi ile satın alabilirsiniz. Derya Okul Dünyası’nın Sahibi Savaş Toprak okul üniforması ve malzemeleri için tüm Gölcüklüleri dükkanlarına beklediklerini dile getirdi.

 

Adres: Merkez Mahallesi, Turgut Sayın Caddesi, No:11 ( Değirmendere – Gölcük Minibüslerinin kalktığı yerin karşısında) Gölcük

 

Bilgi için tel: 0 533 316 52 90

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

20 − 13 =