Öğrenciler THK’yı öğrendi

 

THK Gölcük Şubesi Başkanı Mustafa Cintaş, Türk Hava Kurumu’nu Gölcük Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi 10 ve 11. Sınıf öğrencilerine tanıttı.

Kurumumuzun kapısı öğrencilerimize her zaman açıktır diyen THK Gölcük Şubesi Başkanı Mustafa Cintaş, öğrencilere yönelik gerçekleştirilen eğitimde öğrencilere kurumlarını anlatarak, THK’ya katılmaları yönünde tavsiyelerde bulundu. Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Danışman öğretmen Gülcan Keser nezaretinde çalışmalar devam ediyorlar.

THK ÜLKEMİZ İÇİN ÇOK DEĞERLİ BİR KURUM

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün yıllar boyu her gittiği yerde konuşmalar yaparak gençliğe havacılık aşkını ve coşkusunu vermeye çalıştığını belirten THK Gölcük Şubesi Başkanı Mustafa Cintaş, bunun üzerine gençlerin kurumlarına başvurularda bulunduğunu kaydetti.

THK ÇATISI ALTINDA ÖNEMLİ EĞİTİMLER VERİLMEKTEDİR

THK’nın, aralarında Sabiha Gökçen’in de bulunduğu birçok değerli kişiyi kazandırdığını dile getiren Başkan Cintaş, şunları söyledi:  “Türk Hava Kurumu tarafından birçok pilot ve paraşütçüler yetiştirilirken aynı zamanda ülkemize yangın söndürme uçakları kazandırıldı. Bugün ülkemizde orman yangınlarını söndürmekte büyük katkı sağlanıyor. Kurumumuz tüm gençlerimizin eğitimi için hazırdır” şeklinde konuştu. HABER: Soner GÜLEZER- Nazlı ER

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

68 − 66 =