O, İSİMLER GÖLCÜK’TEYDİ!

O, İSİMLER GÖLCÜK’TEYDİ!

Gölcük Berberler ve Kuaförler Odası’nın düzenlediği Kalıcı Makyaj, Türban, Renklendirme, Medical cilt bakımı, seminerine katılım yoğun oldu.

Gölcük Berberler ve Kuaförler Odası, çok önemli bir seminere imza attı. 11 Mart Çarşamba günü Sanat Galerisinde gerçekleşen organizasyona, alanında profesyonel önemli isimler, Türkiye’nin önde gelen uzman kadrosu katılım gösterdi. Seminerin onur konuğu Muhittin Yusan, Zeynep Batu ile Türban tasarım, selin Süremen Kalıcı Makyaj, Canan Yılmaz Medical Cilt Bakımı, Mustafa Yılmaz Renklendirme, Recep elmacı  Trikoloji renklendirme semineri verdi.  Ayrıca semineri izlemeye gelen İlçemizin yetenekli kuaförlerinden Dilara Özmeral, 2018 yılında Antalya’da düzenlenen Selin Süremen’in Master Class eğitim programında 1. Olmuştu. Gölcüklü Kuaförler’in yoğun katılım sağladığı seminere Özmeral’de, Master Class Microblading 1.si olarak katılım sağladı.

Çok verimli geçen seminerin sonunda, Gölcük’lü kuaförler düzenlenen etkinlikten memnun kalarak Başkan Gül’e teşekkür ettiler.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

19 − = 16