GÖLCÜK’ÜN MİCROBLADİNG 1.Sİ VE BU ALANDA İLK EĞİTMENİ

GÖLCÜK’ÜN MİCROBLADİNG 1.Sİ VE BU ALANDA İLK EĞİTMENİ

İlçemizin yetenekli kuaförlerinden Dilara Özmeral, İstanbul Maltepe Elit Dragos Otel’de, Kalıcı Makyaj eğitmeni Selin Süremen’in,  Master Class eğitim programında Microblading klasik teknik alanında hem sunum yaptı,  hem de uygulamalı Show yaptı. Kursiyerlerin sınıf eğitimlerine girerek, Türkiye’nin dört bir yanından gelen kursiyerlere eğitim verdi.

SEKTÖRÜNDE BAŞARILI | KALICI MAKYAJ EĞİTMENİ DİLARA ÖZ

Dilara Özmeral,  2018 yılında Antalya’da düzenlenen Selin Süremen’in Master Class eğitim programında 1. Olarak kursu bitirmişti. Master Class Microblading 1.si olarak, şimdi İstanbul Maltepe Elit Dragos Otel’e eğitmen olarak katıldı.

Eğitimde; Fibloblast, cilt bakımı, protez tırnak, İpek kirpik, profesyonel makyaj  ve microblading eğitim ve showları vardı.
11-12-13 Kasım da 3 günlük bir eğitim ve eğitim sonu gala gecesinde microblading yarışması yapıldı. Bu yarışmada geçen yılın 1.si olarak Dilara Özmeral, bu yıl kazanan eğitimciye 1.lik ödülünü verdi. Dilara Öz, kentimize 2018 yılında 1.lik ödülünü getiren isim olarak, şuan için sektörün ve microblading’in  aranılan yeteneklerinden olmaya devam ediyor. Gölcük’te , Dilara ÖZ ismiyle salonu bulunan kentimizin başarılı isimlerinden Özmeral, Merkez Mah. 19 Mayıs Cad. 20. Sok. Zafer Apt. Kat:1’de hizmet veriyor.

Gölcük Vizyon Gazetesi olarak kendisine meslek hayatında başarılarının devamını diliyoruz.

Tuğba ZEREN

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 3 = 1