Nöbet değişimi Başkan Hakan Can

2014 Yılında Gölcük Dosteli Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği kurulurken Gölcük’te bir çok ihtiyaç sahibi ailelere yardımlarda bulundular. Geçtiğimiz gün yapılan kongre sonrasında nöbet değişimi yapıldı Hakan Can başkan seçildi.

Gölcük’te 2014 Yılında kurulan Gölcük Dosteli Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği Başkanlığını Nejdet Öztürk ve yönetimi götürdüler, geçtiğimiz gün Dernek binasında yapılan kongre ile Nejdet Öztürk nöbeti Hakan Can’a devretti.

Dernek Binasında gerçekleştirilen kongre sonrasında Başkanlığa Hakan Can gelirken yönetim ise şu şekilde oluştu Nejdet Öztürk, Halil Karakaya, Ahmet Özer, Aydın Alıcı, Rıfkı Kurban ve Binali Yıldız seçildiler.

Gölcük Dosteli Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği Kurucu Başkanı Nejdet Öztürk yaptığı konuşmasında şunları dile getirdi Öztürk “Bizler bu derneği kurduğumuzda bir çok Gölcük’te ihtiyaç sahibi insanlarımıza yardımlardan bulunduk bu gün bu nöbeti daha dinamik genç arkadaşımız Hakan Can kardeşimize devrettik bizlerde tabiki yanında bulunuyoruz, kendisine bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Yeni görevi devralan Hakan Can ise şunları dile getirdi Can “Bizler bu derneğin kurulduğundan beri birer menferleriydik şimdi nöbeti büyüklerimiz bizleri layık gördüler, bizler de bu görevi layıkıyla yerine getirmeye devam edeceğiz, ilçemizdeki ihtiyaç sahibi insanlarımıza gerekli yardımlarımızı düzenli bir şekilde yapmaya devam edeceğiz, bizleri bu görevi layık gören büyüklerimize teşekkür ediyoruz” dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 5 = 1