EYT’liler Maltepe’ye hazırlanıyor

 

Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği, 17 Mart’ta Maltepe’de düzenleyeceği dev miting için hazırlıklarını uzun süredir devam ettiriyor. EYT SYDD Başkanı Gönül Boran Özüpak, 4 Mart tarihinde yaptığı duyuruda Maltepe Mitingi için İstanbul Valiliğine başvuru yapıldığını ve cevap beklendiğini duyurmuştu.

Kocaeli de Maltepe mitingi için çok sıkı bir çalışma içerisine girdi. EYT SYDD Kocaeli İl Temsilcisi Naim Avcı’nın önderliğinde tüm ilçelerde EYT mağdurları için WhatsApp grupları oluşturuldu. Bu WhatsApp gruplarında EYT mağdurları büyük miting için hazırlıkları ve yol haritalarını konuşuyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan EYT Kocaeli Temsilcisi Naim Avcı, “En ufak bir yılgınlığımız, bıkkınlığımız yok. Tüm ilçelerde EYT mağdurları harıl harıl liste hazırlıyor.

Çok geniş bir katılımla Maltepe’deki yerimizi alacağız. ÇOCUKLARIMIZLA… Çoluğumuzla çocuğumuzla İstanbul’a akacağız. AK Parti İl Başkanını da mitinge davet ettik. Bizim kapımız herkese açık. Biz bir hak mücadelesi veriyoruz. Vatanını, milletini seven insanlarız” ifadelerine yer verdi.

Bu açıklamaların dışında sosyal medya hesabından da paylaşımlar yapan Naim Avcı, “ #EYT KOCAELİ 1 milyon olmaya hazırız. Kocaelideki ilçeler watssap grupları adeta liste yarışına girdi .

arkadaslarımiz yetişemiyor teşekkürler KOCAELİ İstanbul Maltepe ye 1 milyon #EYT lı toplanacak. Eyt Bazı çalışmalarımız beğenilmiyor eleştiriliyor. Her görüş ve düşünceye vereceğim cevabım var lütfen arayın ! 0532 15791 88” diyerek numarasını da paylaştı.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 1 = 9