Namaz Kıldı sonra İntihar Etti

Başiskele İlçesi Yeşilyurt Mahallesinde meydana gelen üzücü olayda, psikolojik sorunları olduğu iddia edilen 46 yaşındaki kadın, evde namaz kıldıktan sonra av tüfeği ile intihar etmek istedi.

Edinilen bilgilere ve iddialara göre; Başiskele İlçesi Yeşilyurt Mahallesi Tınaztepe Caddesi Turgutlu Sokak adresinde ikamet eden Nuray K. (46) isimli kadın, evde tek başına olduğu esnada av tüfeği ile intihar etmek istedi. Av tüfeğini karın boşluğuna dayayan Nuray K. daha sonra ateş etti. Evden gelen silah sesini duyan yakınları ve çevredeki vatandaşlar  hemen olay yerine  koştu. Gördükleri manzara ile şoke olan  Nuray K.’nın yakınları hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdi.

DENEME ATIŞI YAPMIŞ

İhbar üzerine kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı kadını alarak Kocaeli Devlet Hastanesine kaldırdı.  Bir süredir psikolojik sorunları olduğu öne sürülen Nuray K.’nin evde yanlız yaşadığı eve intihar etmeden önce namaz kılarak önce duvara deneme atışı yaptığı belirlendi. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

8 + 1 =