GÖLCÜK CHP’DEN İYİ VE SAADET’E İMZA DESTEĞİ

 

CHP Gölcük İlçe Örgütü, yaklaşık 150 Mahalle Temsilcisi ile Hisareyn’de yer alan Hisar Garden’de kahvaltı da bir araya geldi. CHP’liler kahvaltı sonrası ise Adliye’ye giderek, Cumhurbaşkanı adayları için imza verdiler.

 

 

 

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gölcük İlçe Yönetimi, Kadın ve Gençlik Kolları Yöneticileri, Belediye Meclisi Üyeleri ve Seçim Çalışma Grubu üyelerinin de katıldığı kahvaltılı toplantıda yaklaşık 150 Mahalle Temsilcisi ile Hisareyn’de yer alan Hisar Garden’de bir araya geldi.

 “CUMHURİYET’E SAHİP ÇIKMAK ZORUNDAYIZ”

Hisareyn Hisar Garden Cafe de yapılan, İl Eğitim Sekreteri Seyfettin Kılınç’ ın da katıldığı toplantının ana teması dayanışma ve yaklaşan seçimlerdi. İlçe başkanı İsmet İşeri, yaptığı kısa konuşmada kahvaltıya katılan herkese teşekkür ederek, ülkemizin 24 Haziran seçimleri ile bir yol ayrımına geldiğini, herkesin gücü oranında demokrasi ve cumhuriyete sahip çıkmasının hayati önemine dikkat çekti.

GÜNDE YAKLAŞAN SEÇİMLER OLDU

Partili 80 Avukat ve Emekli Yargı Mensuplarının da dahil olduğu kalabalık bir sandık güvenliği grubunun seçimde oluşabilecek suistimal ve baskılara anında müdahale edecek bilgi ve donanıma sahip olduklarını, seçimlerin, seçmen iradesini yansıtan bir şekilde sonuçlanması için ne gerekiyorsa yapacaklarını söyledi.

CUMHURBAŞKANI ADAYLARINA DESTEK OLDULAR

Toplantı sonrası Başkan İşeri, tüm İlçe Örgütü ve partililer topluca Gölcük Adliye Sarayı’na geçerek Cumhurbaşkanı adayları için imza verdi. Ardından topluca CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin ilk mitingine katılmak için Yalova’ya gittiler.

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)