MÜJDELİ HABER… BU YIL SONUNA KADAR ZAM YOK!

 

 

Evimize dolan bir çok çeşit sinek ve haşere rahatça evinizde ve balkonunuzda oturmanıza izin vermez ve bilhassa uyurken sizleri rahatsız eder. Zaman zaman ısırarak çeşitli hastalıklara yakalanmanıza neden olur.

İşte bu sinekleri ve böcekleri evimizden uzak tutmak için üretim tesisleri ilçemizde bulunan Umutsin Sineklik Fabrikası’nın son sistemle ürettiği, pileli sineklik ve cam balkon perdelerini kullanmanız yeterli. Firma dolarda ki artışa rağmen bu yıl sonuna kadar ürünlerinden zam yapmama kararı aldı. 

 

 

 

 

Sinekler evleriniz için büyük bir sorundur. Kapınızı ve pencerenizi açtığınızda evinize dolarlar ve sizi asla rahat bırakmazlar. Bir çok hastalığada sebebiyet vererek sizin ev çocuklarınızın da yaşam kalitesini düşürürler.

 

Aslında bu sorundan evinizin içini ve balkonlarınızı korumanız mümkün.

 

Üretim tesisleri Gölcük’te bulunan,  tescilli marka Umutsin Pileli Sineklikleri ve Cam Balkon Perdeleri ile bu dertten kurtulmanız mümkün.

 

Umutsin 1996 yılından günümüze işinde uzman firma.  

 

 

 

 

Fabrikadan halka satış mantığı ile hizmet veren Umutsin size sineksiz bir ev vaatediyor.

 

Uygun fiyat ve ödeme koşulları sunan Umutsin Gölcük Sineklik Fabrikası, pileli sineklik ve cam balkon perdeleri modelleriyle hizmet verirken, kaliteli malzeme ve müşteri memnuniyetini ön planda tutan anlayışıyla da farkını ortaya koyuyor.

 

Ayrıca üretim tesisleri Gölcük’te olduğu için garanti şartları derhal yerine getiriliyor, zamanla oluşacak onarımları da uygun koşullarla yaptırıp, paranızı sokağa atmamış oluyorsunuz.

 

 

 

 

Umutsin Gölcük Sineklik Fabrikası Sahibi Metin Kaplan yaptığı açıklamada, “Uzun yıllardır sektörün içindeyiz. Her türlü pencere ve kapıya pileli sineklik üretiyoruz.

 

Firma olarak yılların tecrübesiyle müşteri memnuniyetini ön planda tutan bir anlayışa sahibiz. Ürün kalitemiz üst seviyede.

 

Tüm ürünlerimiz firmamızın da garanti kapsamında. Gölcük ve Kocaeli halkının bu ihtiyacı noktasında hizmetindeyiz” dedi. Ayrıya dolar kurundaki ve maliyetlerdeki artışa rağmen ürünlerinde bu yıl sonuna kadar zam yapmayacaklarını müjdeledi.

 

Umutsin Fabrika Adresi: Şehitler Mahallesi,Atatürk Bulvarı No 236 Gölcük/Kocaeli

 

BİLGİ İÇİN

TEL: 0 262 414 0 414

Cep Tel: 0 532 420 57 89

 

www.umutsin.com

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

6 + 1 =