Gölcükspor’a sürpriz prim

Misli.com 3.Lig 3.Grupta mücadele eden temsilcimiz Gölcükspor yarın evinde konuk edeceği lider Somaspor hazırlıklarını tamamlayarak kampa girdi. Kulübe bu sezon maddi anlamda büyük destek veren ikinci başkan Ahmet Arık’tan bu kritik maç öncesi sürpriz prim açıklaması geldi

KURU , GÜVENİYOR

Gölcük Şehir Stadında yarın lider Somaspor’u ağırlayacak Gölcükspor’da kritik maç öncesi hazırlıklar tamamlandı. Kart cezalarını tamamlayan Berkan Durdu ile Tunahan Köse teknik ekibin şans vermesi durumunda yeniden Somaspor karşısında forma giymeleri bekleniyor. Kırmızı Siyahlı ekipte Furkan Yiğit , Gökhan Yenigün , Ali Mert Işık ve Ferhat Aras kart sınırında bulunan isimler. Teknik Direktör Adil Kuru bu kritik maç öncesinde futbolculara güvendiğini belirterek inşallah doksan dakika sonunda sahadan galibiyetle ayrılmayı hedeflediklerini açıkladı.

ARIK’TAN SÜPRİZ VAR

Lider Somaspor’u konuk edecek Gölcükspor’lu futbolcuların sahadan galibiyetle ayrılmaları halinde Kırmızı Siyahlı kulübe maddi anlamda bu sezon büyük destek veren ikinci başkan Ahmet Arık sürpriz prim vereceğini açıkladı. Arık  ‘‘ İkinci yarı öncesinde kadromuza yaptığımız takviyelerle daha iyi bir ekip olduk. Somaspor maçı öncesinde teknik ekip ve futbolculara yönetim olarak güvenimiz tam, futbolcularımız rakip Somaspor karşısında sahada en iyi mücadeleyi vererek üç puan kazanacaklarına inanıyoruz. Üç puanı hanemize yazdırdığımız taktirde tüm ekibi sevindirecek sürpriz bir prim ile ödüllendireceğiz’’ dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

69 − 60 =