BAŞKAN ELLİBEŞ: “YANLIŞ ANLAŞILMA OLDU”

 

 

 

 

 

 

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’in bugün dördüncü dönem için belediye başkan adayı olduğu iddiası gündeme bomba gibi düştü. Bu konuyla ilgili bir açıklama yapan Başkan Ellibeş, “Kesinlikle dördüncü dönem için aday olacağım şeklinde bir beyanatım olmadı. Eğer aday olacaksam bile bunun yöntemi bu şekilde olmaz. Ciddi bir basın açıklaması yaparım” dedi.

 

 

 

 

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’in bugün dördüncü dönem için belediye başkan adayı olduğu iddiası gündeme bomba gibi düştü.

“HALKIMIZIN TAKDİRİ”

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’in bugün çeşitli yerel sitelerde, “Dördüncü dönem için tekrar aday adayıyım. Bugüne kadar çok çalışma yaptık. Bundan sonra da çalışmalarımıza devam etmek istiyoruz. Bundan sonrası halkımızın takdiridir” şeklinde beyanatını yer almıştı.

ÖYLE BİR ŞEY DEMEDİM

Konunun üzerine gazetemize özel bir açıklamada bulunan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, “Kesinlikle dördüncü dönem için aday olacağım şeklinde bir beyanatım olmadı. Eğer aday olacaksam bile bunun yöntemi bu şekilde olmaz. Ciddi bir basın açıklaması yaparım” dedi.

DİSİPLİNE AYKIRI

Sözlerini devam ettiren Ellibeş, “Haberi yayınlayan sitelerle de görüştüm. Bir yanlış anlaşılma olduğunu ifade ettik. Haberi revize ediyorlar. Bu şekilde bir adaylık açıklaması bizim partimizin disiplinine de aykırı bir durum” açıklamasında bulundu.

 

 

 

 

Yorumlar: 1

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 7 = 3