Muharrem Tutuş BAŞKAN HÜRRİYET’İ, RESMEN BOMBALADI!

AK Parti İzmit Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Muharrem Tutuş, “Yalan, ‘Bayan Bahane’nin ağzına yuva yapmış sözleriyle başlayan, belgeleriyle kanıtlı olduğu halde tam tersi açıklama yapılmasını, daha önce bir vakıf üzerinden, şuan başkanı olduğunuz belediyenin, 50 dönüm arazisini 5 kuruş ödemeden milletin elinden nasıl aldığınızı millet unuttu mu sanıyorsunuz? Sözleriyle başlayan bir takım açıklamalar yaptı.

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney’in konuyla ilgili açıklamalarına belgeli destek veren AK Parti İzmit Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Muharrem Tutuş’un ifadeleri;

Yalan, bayan bahanenin ağzına yuva yapmış.

İzmit Belediyesinden servis edilen ve baştan sona yalan olan haber bülteninde, AK Parti ve MHP’li meclis üyeleri olarak bizlerin; İzmit Belediyesi ile, İzmit Kültür Sanat ve Eğitim Vakfının protokol yapma yetkisine karşı çıktığımız belirtilmiştir.

1-Artık anladık ki; Yalan, bayan bahanenin ağzına yuva yapmış. Bizler Cumhur ittifakı meclis üyeleri olarak, bahsi geçen vakıf ile belediye başkanına protokol yapma yetkisi verdik. Nokta. Komisyon kararı ektedir.

2-Ancak sevindirici olan şu. Bayan bahane, yolcu olduğunu artık kendisi de anlamış olmalı ki, bu protokolü 10 yıllık yapmak ve belediyeden istediği gibi para çıkartmak istemektedir. Dolayısıyla bizlerin, görev süresi bitene kadar bu protokole yetki vermemizden rahatsız olarak, hiç sıkılmadan ve utanmadan bana yetki vermediler diye yalan söylemektedir.

3-Daha önce bir vakıf üzerinden, şuan başkanı olduğunu belediyenin, 50 dönüm arazisini 5 kuruş ödemeden milletin elinden nasıl aldığınızı millet unuttu mu sanıyorsunuz? Ve bayan bahane, bu davanın duruşmalarında avukatlık yaparken, kazandığı paralar kendisine çok tatlı gelmiş olmalı ki yeni bir hazırlık içinde görüyoruz kendisini.

Sahi “ben o davalar görülürken 13 yaşımdaydım” demeye hiç mi utanıp sıkılmıyor acaba? Ve o duruşmalar üzerinden, belediyenin yani İzmit halkının kaç parasını sömürdüğünü sormuştuk kendisine, hala açıklama bekliyoruz. “Ben o zaman 13 yaşımdaydım” dediği ancak bizzat duruşmalara girdiğini gösteren evrak ta ektedir…

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)