Minik öğrencilerden Emniyet Müdürlüğü’ne ziyaret

 

Türk Polis Teşkilatı’nın 174. Kuruluş Yıldönümü ve Polis Haftası Münasebetiyle Uluslararası Dostluk Ortaokulu Ana Sınıfı Öğrencileri İlçe Emniyet Müdürlüğünü Ziyaret ettiler.

Minik öğrencilerden tebrik kartları hediye ettiler

Uluslararası Dostluk Ortaokulu Ana Sınıfı Öğrencileri, Okul Müdürleri Ömer Kızıldağ ve Ana Sınıfı Öğretmenleri Buket Çetin nezaketinde İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ederek Türk Polis Teşkilatının 174. Yıldönümü ve Polis Haftalarını kutladılar. Ziyarette minik öğrenciler kendi elleriyle hazırladıkları tebrik kartlarını Polis abi ve ablalarına hediye ettiler.

Polis memurları minik öğrenciler ile yakından ilgilendi

Gerçekleştirdikleri ziyaret sonrasında kısa bir açıklama yapan Uluslararası Dostluk Ortaokulu Müdürü Ömer Kızıldağ, “Türk Polis Teşkilatının 174. Yıldönümü ve Polis Haftası münasebetiyle öğrencilerimiz ile birlikte İlçe Emniyet Müdürlüğümüzü ziyaret ettik. Gerçekleştirdiğimiz ziyarette öğrencilerimizle Polis ağabeyleri ve ablaları çok yakından ilgilendiler. Kendilerine ayrıca teşekkür ederim. Ziyaretimizde ayrıca öğrencilerimiz kendi elleriyle hazırladıkları tebrik kartlarını polislerimize hediye ettiler. Bir kez daha tüm emniyet mensubu arkadaşlarımızın Türk Polis Teşkilatının 174. Yıldönümü ve Polis Haftalarını kutluyorum” dedi.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

99 − = 98