MHP’YE GÖLCÜK VE KÖYLERİNDE BÜYÜK İLGİ

Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt ve İl yöneticileri, Gölcük ilçe Başkanı Derya Çavdar ve yönetimi Gölcük’te Dernek ve Köy ziyaretlerinde bulundu.
28Temmuz’da İl Başkanlığı görevine atanan MHP Kocaeli  İl Başkanı Yunus Emre KURT’un,  Kocaeli ve ilçelerindeki saha çalışmaları göz dolduruyor.   Ziyaretliler Derneği,Yörük Türkmen Derneği, Konya  Karamanlılar Derneği, Siretiye Mahallesi ve Kanpara mahallesini ziyaret eden MHP ekibi Gölcük’te vatandaştan yoğun ilgi gördü.
‘MAHALLE MAHALLE, KÖY KÖY GEZEREK VATANDAŞLARIMIZA CEVAP VERİYORUZ’
Açıklamalarda bulunan MHP  İl başkanı Yunus Emre Kurt; “Gölcüklülere 2023 Güçlü Milliyetçi Türkiyesi hedeflerini  anlatırken, İlçe Başkanı Derya Çavdar’da  “Cumhur İttifakı’nı siyaset masasında bozamayanlar, Türk askerini cephede durduramayanlar, Türk Milletini köklerinden koparamayanlar bugün Türkiye’ye her alanda savaş açmışlardır.
Ekonomiden siyasete toplumdan medyaya kadar yerli iş birlikçilerini devreye sokarak türlü manipülasyonlarla Türk Milletinin iradesine saldırmaktadırlar.
MHP olarak bu saldırılara şuan burada yaptığımız gibi mahalle mahalle, köy köy, kapı kapı gezerek, hemşehrilerimize anlatarak cevap veriyoruz. Milletimizin de iradesi düşünceleri bizleri çok memnun ediyor”  ifadelerini kullandı.
‘İL BAŞKANI KURT’TAN BAŞKAN ÇAVDAR VE EKİBİNE TEBRİK’
MHP Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt ziyarette bulunduğu tüm dernek başkanı ve yöneticilerine Mahalle ziyaretlerine eşlik eden mahalle sakinlerine sosyal medya hesabından teşekkür etti.
MHP Gölcük İlçe Teşkilatı için Teşekür mesajı paylaşan İl başkanı Kurt;
Büyük özveri ile çalışan Gölcük İlçe Teşkilatımızın her ferdini İlçe Başkanımız Derya Aksoy Çavdar nezdinde tebrik ediyorum. Cumhur İttifakı’nın ve Partimizin başarısı için gece uyumadan, gündüz yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz. Sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırakmayacağız.
Gölcük’te kafanızı nereye çevirirseniz MHP’yi göreceksiniz. “ dedi

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

18 − = 8