MHP’DEN KOCAELİ’DE ‘ASKIDA EKMEK’ SEFERBERLİĞİ

 

 

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin ekmeğe gelen yüzde 15’lik zamma tepki olarak başlattığı ‘Askıda ekmek’ kampanyasına kentimizden de destek geldi.

 

 

 

 

HAREKETE GEÇTİLER

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin, Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı’nın ekmeğe yüzde 15 zam yapılacağını açıklamasının ardından zamma tepki göstererek ‘Askıda ekmek’ kampanyası başlattı. Bahçeli’nin bu tutumu Kocaeli İl Teşkilatını da hareket geçirdi. 12 ilçe teşkilatının üyeleri eş zamanlı olarak ekmek fırınlarına giderek kampanyaya destek oldu.

ASLANIN AĞZINDA DEĞİL ASKIDA

MHP İl Teşkilatı Başar Ekmek Fırınına giderek ‘Askıda ekmek’ kampanyasına destek oldu. Fırın önünde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan İl Başkanı Aydın Ünlü, “Bugün burada çok önemli bir konu için toplandık. Ekmek için toplandık. Aslında sadece ne için toplandığımızı söylememiz bile yeterli. Ekmek demek aş demektir. Ekmek demek muhtaç olmamak demektir. Bizler ekmeğe yemin eden aziz Türk milletiyiz. Bundan sonra ekmek aslanın ağzına değil askıda” diye belirtti.

BİRLİK VE BERABERLİK DEMEK

Konuşmalarının devamında Ünlü, “Bu kampanyaya destek 12 ilçe başkanlığı olarak yapılmakta. Kocaelili hemşerilerimiz için MHP’liler olarak destek olacağız. Askıda ekmek kampanyası sosyal medyada da paylaşılacak. Türk milleti, 15 Temmuz’daki birlik  ve beraberliği ‘Askıda ekmek’ kampanyasında da göstereceğiz. Ekmek birlik ve beraberlikte çok anlam ifade etmektedir. Ekmek sosyolojik bir kavramdır” şeklinde konuştu.

SABIRDA SON NOKTAYA GELDİK

Ünlü’den sonra sözü alan Kocaeli Fırıncılar Odası Başkanı Ali Sarı, “MHP İl Başkanına teşekkür ediyoruz. Bu proje 2011 yılından beri var. Bugünden sonra eminim ki kampanyaya destek artacaktır. Fiyatlar konusunda net bir durum yok. Bir artış yok. Malumunuz en son 2015’te zam yapmıştık. Fırıncı meslektaşlarımız sabır noktasında en son noktaya geldi. Önümüzdeki günlerde konuyla ilgili açıklama yapacağız” ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

1 + 2 =