MHP’den Esnaflara moral ziyareti

Pandamı sürecinde kapalı olan iş yerlerinin normalleşme sürecinde açılması nedeniyle Gölcük MHP İlçe teşkilatı moral ziyaret gerçekleştirdi.

Korona Virüs Pandemi sürecinde kapalı olan iş yerlerinin normalleşme sürecinde Esnafların dükkanlarını açılması nedeniyle Gölcük MHP ilçe teşkilatı moral ziyareti gerçekleştirdi.

Gölcük MHP ilçe Başkanı Bilal Çakır, Meclis üyeleri Savaş Toprak, Kürşat Çakıroğlu ve Ocak Başkanı Cihan Ayten Gölcüklü esnafları ziyaret ederek hayırlı, bereketli, bol kazançlı işler dileyip karanfil verdiler.

Esnaflara Karanfil dağıttılar

Başkan Çakır ” Milliyetçi Hareket Partisi Gölcük ilçe teşkilatı olarak aylar sonra iş yerlerini açan değerli esnaflarımıza, Ocak Başkanımız Cihan Ayten, Gölcük Belediyesi Meclis üyelerimiz Savaş Toprak ve Kürşat Çakıroğlu ile birlikte hayırlı, bereketli, bol kazançlı işler dileklerimizi iletip, yaşanan bu zor süreçi birlikte ve beraber olarak atlatacağımızı kurallara riayet ederek sosyal hayata moral vermek için sahada hemşehrilerimizle birlikteydik. Sağlık ve huzur dolu günler geri gelecektir. Allah helal rızk peşinde koşan herkesin yardımcısı olsun. Lütfen bu yeni süreçte MASKE & MESAFE & TEMİZLİK, Tedbir kurallarına uyalım” dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

25 − = 24