MHP’DEN EMUZDER’E ZİYARET

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Çakıroğlu, İlçe Başkanı Bilal Çakır ve Yönetimi geçtiğimiz gün Emekli Uzmanlar Derneği (EMUZDER) Gölcük Şubesi Başkanı Selim Kargı ve Yönetimini ziyaret etti.

Kargı, ‘Üyelerimiz için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz’

EMUZDER Gölcük Şubesi’ni ziyaret eden MHP İl ve İlçe Yönetimi Başkan Kargı’ya ve Yönetimine çalışmalarında başarılar diledi. Uzman Çavuşların yaşadığı sorunlar hakkında bilgi veren Başkan Kargı, ‘Sorunlarımızın çözümü için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Bizler üyelerimizin beklentilerini yerine getirecek çalışmaları yapıyor, yapmaya da devam edeceğiz. Ziyaretiniz bizleri çok mutlu etti. Siz değerli MHP ailesine ziyaretinizden ötürü teşekkür ediyorum’ dedi.

‘Sorunlarınızı biliyoruz’

MHP İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Çakıroğlu ve İlçe Başkanı Bilal Çakır, ‘Ziyaret isteğimizi kırmadığınız için EMUZDER ailesine teşekkür ediyoruz. Sizlere çalışmalarınızda başarılar diliyoruz. Uzman Çavuşlar bizim için çok değerli. Sizlerin sorunlarının farkındayız. Umarız devletimiz sorunlarınızı çözme noktasında önemli adımlar atacaktır’ şeklinde konuştu.  MHP İl Başkanı Aydın Ünlü yeğeninin kaza geçirdiği haberini aldığı için ziyarete katılım sağlayamadı.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

73 − 71 =