GARİPOĞLU ADAYLIKTA KARARLI


DSP İlçe Başkanı Çağlayan Garipoğlu, Gölcük Belediye Başkanlığı adaylığı noktasında süreci değerlendiriyor. Parti tabanının yoğun baskısıyla karşılaşan Garipoğlu, ay sonu netleşecek süreçte adaylık noktasında oldukça kararlı.


Demokratik Sol Parti’nin ilçemizdeki kuruluşunu gerçekleştiren, ilçe binasını ve yönetimini oluşturarak adeta partiyi tekrar ayağa kaldıran Çağlayan Garipoğlu, Gölcük Belediye Başkanlığı adaylığı noktasında süreci değerlendiriyor. Parti tabanının yoğun baskısıyla karşılaşan Garipoğlu, ay sonu netleşecek süreçte adaylık noktasında oldukça kararlı.

NET KARARINI VERECEK
Genel merkez ve İl Başkanlığı örgütlü olunan tüm illerde ve ilçeler de aday çıkarma kararı alırken, ilçemizden adaylığa en yakın isimde Garipoğlu olarak gözüküyor. İstişareler gerçekleştiren Garipoğlu Ocak ayı içerisinde görüşmelerini gerçekleştirip, net kararını verecek.

AY SONUNA KADAR NETLEŞECEK
Gazetemize yaptığı açıklamada ise şunları söyledi: “Genel merkezimiz ve İl başkanlığımız örgütlü olunan tüm illerde başkan adaylarını çıkartıp, meclis listesi yapma kararında. Her hangi bir ittifak söz konusu değil. Bizde bu noktada gerekli süreci götürüyoruz. Partililerimiz adaylığım noktasında istekli. Bende bu yönde kararlıyım. Ay sonuna kadar her şey netleşmiş olacak” dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

74 − = 72