GÖLCÜK BELEDİYESİ MECLİS ÜYELERİ O PROJEYE HAYRAN KALDI  

 

 

 

Gölcük Belediyesi’nin vizyon projesi Erikli Tepe Tabiat Parkı açılışa günler sayıyor. 300 dönüm üzerine kurulan dev tesis geçtiğimiz gün meclis üyeleri tarafından gezildi. İlçemizin sosyal hayatına büyük ivme kazandıracak bu önemli projeye meclis üyeleri hayran kalırken, bu projenin ününün tüm Türkiye’ye yayılacağını söylediler.

 

 

 

 

 

 

Gölcük Belediyesi sosyal hayatı arttıran daha yaşanabilir bir kent oluşturmak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Belediyecilik alanında her türlü çalışmayı yürüten ve hiç bir fedakarlıktan kaçınmayan Gölcük Belediyesi, bu çalışmaların yapılmasında en büyük gücünü de belediye meclisinden alıyor. Bu kapsamda yapılan hizmetlerin daha iyi görülebilmesi, yeni yapılacak olan hizmetlere de ışık tutabilmesi için meclis üyeleriyle birlikte bir inceleme gezisi düzenlendi.

GÖLCÜK BELEDİYESİ’NİN VİZYON PROJESİ

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş öncülüğünde düzenlenen gezide, ilçemizin en önemli turistik alanı olarak kabul edilen şehir merkezinin yaklaşık 17 kilometre yukarısında bulunan ve 300 dönümlük alanı kapsayan, açılışına sayılı günler kalan, vizyon projesi Erikli Tepe Tabiat Parkı, meclis üyelerine tanıtıldı. Geziye Gölcük Belediyesi Genel Koordinatörü Nihat Abiş, Belediye Başkan Yardımcıları Kemal Kahraman, Levent Değirmenci, AK Parti ve CHP’li meclis üyeleri birlikte katıldılar. Gerçekleşen gezide Başkan Ellibeş tarafından meclis üyelerine, çok yakın zamanda hayata geçirilecek olan vatandaşların doğa ile baş başa vakit geçirebileceği, Erikli Tepe Tabiat Parkı hakkında detaylı bilgiler verildi. Meclis üyeleri bu projeye adeta hayran kalırken, ilçe ve çevre halkı için ne kadar önemli ve sosyal bir projeye onay verdiklerini yerinde görmüş oldular.

BAŞKAN ELLİBEŞ PROJE İLE İLGİLİ BİLGİ VERDİ

Gezi sırasında bir açıklama yapan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş “Bu gezimizde meclis üyelerimizle birlikte yaptığımız çalışmaları yerinde incelemenin mutluluğunu yaşıyoruz. Gölcükümüzün ilk tabiat parkının açılışa hazırlanışının son rötuşlarını yapmaktayız. Takriben 63 hektarlık bir alan içerisinde konuşlanan tabiat parkımız da, hem konaklama anlamında bungolov evleri, piknik alanlarımız, restoranlar, kır kahvemiz, macera parkımız, çadır kamp alanlarımız, spor etkinlikleri alanı ve mescidlerimiz  ile birlikle komple bir sosyal yaşam alanına dönüştürüyoruz. Allah nasip ederse de çok yakın zamanda açılışını gerçekleştireceğiz ve vatandaşlarımızın hizmetine, beğenisine sunacağız. Geziye katılarak hizmetlerin yerinde görülmesine katkı sunan tüm meclis üyelerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

MECLİS ÜYELERİ PROJEYİ ÇOK BEĞENDİ

Gölcük Belediyesi’nin en önemli projelerinden biri olan Erikli Tepe Tabiat Parkı’nın incelendiği geziye katılan Gölcük Belediye Meclisi Üyeleri ise projeyi çok beğendiklerini dile getirerek, yapılan uygulamanın önemine vurgu yaptılar. Mecliste karara bağlanarak hayata geçirilen hizmetleri yerinde görmenin ne kadar önemli olduğunu da ifade ettiler. Bu tesislerin işletilmesi noktasında da Gölcük Belediye’nin önemli bir çalışma yürüttüğü kaydedildi. Belediyenin şirketi GÖLAŞ tesislerin dört dörtlük hizmet vermesi için ne gerekiyorsa yaparken, özel yemek mönülerininde yer alacağı bildirildi. Bu yemekleri ilk tadan da meclis üyeleri oldu.  Avrupa Şampiyonu Milli Aşçı ve Gölcük Belediyesi Yazlık Ilıca Termal Tesisi Müdürü Tayfun Gündüz özel olarak hazırladığı yemekleri meclis üyelerinin ve Başkan Ellibeş’in beğenisine sundu. Başkan Ellibeş ve meclis üyeleri Tayfun Gündüz’ün yemeklerine tam not verirken, bu lezzetlerin ülke genelinde ünleneceğini belirttiler.

 

 

 

 

Print

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

7 + 2 =